GOOGLE Adsense

Wednesday, May 28, 2014

rania demam lagi



adik rania demam lagi hari ni..
kebetulan hari ni dah start cuti sekolah..
nenek balik sekolah semalam terus naik KL.
harini nenek jaga dia kat rumah..
malam tadi pukul2 pagi badan dia mula panas balik..
makan ubat.. merengek sikit-sikit tak selesa..
pukul4 dia boleh tidur lena..lepas badan dah sejuk sikit..


afiq pulak dah ada nenek & maksu kat rumah jangan harap dia nak pegi skul..
awal-awal dia lari duduk celah maksu..
so, 2 beradik duduk rumah harini nenek jaga..
harap la keadaan terkawal & adik rania tak melarat..


rindu sangat time dia sihat senyum macam ni..


mood : memang kelaut..

4 comments:

  1. Semoga cepat sembuh Rania..mmg susah hati bila anak asek demam je kan...kalau kita jenis 24hours kat rumah xpe gak...boleh pantau..ni kena kerja kan..dgn cuti yg x banyaknye....hmmm...sedih je kan..pas tu memang xde mood la nak buat kerja...

    ReplyDelete
  2. kecian rania. get well soon ye sayang...

    ReplyDelete
  3. Bertabah ye ciknaa. Semoga rania cepat sihat. Untung nenek dekat boleh ke KL tiap kali cuti. Huuuu.

    ReplyDelete
  4. semoga rania cepat sembuh ye...kak aisyah pon demam tau rania..huhu

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016