Monday, April 28, 2014

riadah petang hari

see..muka redho adik ditolak abang..macam nak masuk spital kekdah nya :(



muka gagah & yakin seorang abang..ekekeke..



adik? tak tau nak gambarkan perasaan..haha..




weekend yang ketiadaan bapak mereka.. mama pun boring dah asik menyapu, mengemas menan dalam romah.. petang tu lepas ujan, hangkut anak-anak ni keluar.. kasi riadah sikit..kang putis sangat terperuk dalam rumah..bahahaha.. ok, ni je update untuk harini.. malas nak menaip.. babai :)




9 comments:

  1. Assalamualaikum kak, comelnya anak2 beriadah.. heee

    ReplyDelete
  2. Okla jgk sis..kan
    Dok terperuk pun kesian kt anak2..

    ReplyDelete
  3. abang sgt nak tolak stroller tu!

    ReplyDelete
  4. Bagusnya abang..ni yang besar nanti nak jaga adik nih..heheh

    ReplyDelete
  5. serononknya dorang dapat jalan2 kat luar. skrg ni, petang je hujan... kan...

    ReplyDelete
  6. Bijak sungguh la abg long afiq...bila dah ada adik nih terserlah sifat seorang bertanggungjawab...wpun masih kecil anak2 mudah meniru apa kita buat kan...go abg long...go...lepas ni nak asah Qi jd cm ni sok sok ada adik hehhe

    ReplyDelete
  7. Dapat bwk riadah petang pn ok la mama ye

    ReplyDelete
  8. so sweet la adik beradik ni.. caring sangat abg tu yer.. ;)

    ReplyDelete
  9. yang penting anak2 gembira dapat keluar rumah..amik angin kan..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016