Tuesday, April 8, 2014

Frame Double RM by Airis Wall Deco



sebenarnya dah lama berangan nak beli frame camni..
tapi menunggu harga murah murah murah.. hehe.
so rezeki ciknaa dapat time promo RM34 untuk 1 frame..
minimum kena beli 2.. ok, ngam-ngam ada 2 orang anak..
yang best nya admin dia sangat senang nak deal..
transfer payment, send gambar, malam tu jugak dah siap edit..
mungkin sebab ciknaa antara yang awal booking kot..


 

ciknaa request nak kaler merah.. sebab suka merah!
see, dalam banyak-banyak tu frame double RM aje yang merah..hehe.
dah selamat dah pun sampai kat rumah..
tapi ciknaa lupe nak ambik gambar lepas gantung kat dinding ruangtamu..
sape nak tengok mohle datang rumah kecil ku itu :)



close up abang long :)
 
adik rania pun nak jugak :)

kalau ada yang berminat boleh like page : AIRIS WALL DECO PAGE


p/s: ini adalah hasil dari jualan cadar kecil-kecilan ciknaa tu.. beli frame ni sebagai bukti kendian hari.nampak sikit duit tu kemana pegi nya kan.. :)

14 comments:

  1. Cantik sangat. Kite dr hr tu nak tp tak terbuat jugak. Dh beso dah dak ica. Hahaha.

    ReplyDelete
  2. cantik..warna tue betul2 menyerlah..auummmm

    ReplyDelete
  3. Merah mmg sinonim ngan ciknaa tau dah faveret kaler hehehhe...omey tau...siap ada nama2 lg...great choice...sukaaaa tau...Umi Qi pun dah terjebak sama hehehe yg RM28 punya...this week nak pi amik

    ReplyDelete
  4. cantik laa cikna. nakk jugakkk laaa...
    letak dalam bilik diorg pun ok kot ehh

    ReplyDelete
  5. sedap nama anak2 sis hehe...anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik ye...

    ReplyDelete
  6. Cantik la.. tp xpandai hias rumah.xtau nk letak mn.easel guna pun okay

    ReplyDelete
  7. Cantik la.. tp xpandai hias rumah.xtau nk letak mn.easel guna pun okay

    ReplyDelete
  8. Stress tgk org dh sibuk buat deko.za mmpu tgk je r..klu ada rumah sndri,mmg best..

    ReplyDelete
  9. cantekkk... dua2 ade pic time bby...

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak, lawanya. alaa snap la gambar kat dinding. hehe singgah sambil follow sini~~~

    ReplyDelete
  11. Bestnyer...

    Merah itu menawan :D

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016