Thursday, April 24, 2014

deco dapur yang murah




ni dapur rumah ciknaa.. rumah sewa je korang..
nak cite dah lama ku cari sticker camtu, baru ni dapat..
tu pun lepas jumpe kat kampung.. RM2 saje..
beli 2 keping, potong dapat la bentuk cam kat ats ni haa..
tak tinggi sangat, ngam-ngam aje..
kini hati ku berbunga-bunga..impian telah terlaksana..
poyo giler, orang lain punye dapur giler gempak pun tak macam ni..
hahaha.. ok, takpe.. ciknaa suka..
walaupun murah, tapi tetap buat ku hepi.. 
thanks sticker, buat dapur ciknaa lebih ceria :)


ni link untuk dapur murah jugak.. SINI

p/s: murah semua nya i kan? hehe.. tu je yang mampu..eh fefeeling masak kat tepi laut ko.. hewhew :P

7 comments:

  1. Assalamualaikum, lawa la sticker ni. hehee

    ReplyDelete
  2. ciknah.. murah2 mmg lin suka.. kkikiki....
    sama la kita nak buat kc tak mampu... T___T

    ReplyDelete
  3. hehe comel je memasak di tepi laut. ala, kalau ada dapur gempak2 pun tapi tak masak buat hiasan buat apa kan :p better dapur comel2 je.. janji masak terbaikkkk :p suami kenyang, anak kenyang.. kalau ada kc cun2.. itu bonus.. :)

    ReplyDelete
  4. dapur sy pun camni je...takde grand2 nye...hhee

    ReplyDelete
  5. Murah ke.mahal ke bkn pengukur segalanya...semua tu inspirasi nk ke dapur dgn rajinnye....

    ReplyDelete
  6. cantik jugak nih..letak dalam bilik air pun sesuai..kan?

    ReplyDelete
  7. cantik gak cikna, nak cari stiker utk bilik yaya laa..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016