GOOGLE Adsense

Wednesday, April 16, 2014

CADAR QUILT @ PATCHWORK MURAH

hai.. nak update sikit untuk online biz Ciknaa.. ada tambahan cadar baru selain cadar 3D.. 
alhamhamdulillah.. tapi tak semua minat cadar 3D kan..
so Ciknaa ada-adakan pulak cadar Quilt atau Patchwork..
Cadar yang sangat berkualiti..100% cotton..
Sangat mudah diurus..terutama bagi yang bekerja..
Tak perlu susah payah kemas katil di pagi hari..
ada jugak yang cakap, hanya perlu tepuk-tepuk je cadar dah tegang semula..



antara review customer.. thanks mama saif :) mengidam kata nya..tQ jgak kat erina..pun beli cadar ballerina ni..



sesuai untuk boboi yer..


















Queen Size 
>> 1 SINGLE bedspread + 2 pillow cases <<

>
100% cotton
> Sangat mudah diurus
> Tidak perlu terkejar-kejar untuk mengemas dipagi hari
> Anak suka melompat? Tiada masalah dengan cadar Quilt
> Cadar sentiasa TEGANG & KEMAS!

> Tahan lama
> Corak menarik!


cuma :


RM135 termasuk pos citylink. (semenanjung malaysia)
tambah RM10 untuk sabah & sarawak (pos domestik)

Order | Pertanyaan PM Admin
==== ▼▼ Klik Sini ▼▼====
http://tinyurl.com/DRshoppe-admin
☛ Atau Whatsapp 017-9521525

like page : link


Cadar Quilt ni available untuk saiz single jugak yer..


p/s : alhamdulillah bisnes kecil-kecil dapat topup mana kurang.. :)

3 comments:

  1. yg mama saif pkai tu comel sangat!!!

    ReplyDelete
  2. mesti la comellll..jom jemaah bercadar ballerina..huuhuhu..

    ReplyDelete
  3. canteq...mmg dah lama pekenan...senang nak urus..

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016