GOOGLE Adsense

Wednesday, April 16, 2014

CADAR QUILT @ PATCHWORK MURAH

hai.. nak update sikit untuk online biz Ciknaa.. ada tambahan cadar baru selain cadar 3D.. 
alhamhamdulillah.. tapi tak semua minat cadar 3D kan..
so Ciknaa ada-adakan pulak cadar Quilt atau Patchwork..
Cadar yang sangat berkualiti..100% cotton..
Sangat mudah diurus..terutama bagi yang bekerja..
Tak perlu susah payah kemas katil di pagi hari..
ada jugak yang cakap, hanya perlu tepuk-tepuk je cadar dah tegang semula..



antara review customer.. thanks mama saif :) mengidam kata nya..tQ jgak kat erina..pun beli cadar ballerina ni..



sesuai untuk boboi yer..


















Queen Size 
>> 1 SINGLE bedspread + 2 pillow cases <<

>
100% cotton
> Sangat mudah diurus
> Tidak perlu terkejar-kejar untuk mengemas dipagi hari
> Anak suka melompat? Tiada masalah dengan cadar Quilt
> Cadar sentiasa TEGANG & KEMAS!

> Tahan lama
> Corak menarik!


cuma :


RM135 termasuk pos citylink. (semenanjung malaysia)
tambah RM10 untuk sabah & sarawak (pos domestik)

Order | Pertanyaan PM Admin
==== ▼▼ Klik Sini ▼▼====
http://tinyurl.com/DRshoppe-admin
☛ Atau Whatsapp 017-9521525

like page : link


Cadar Quilt ni available untuk saiz single jugak yer..


p/s : alhamdulillah bisnes kecil-kecil dapat topup mana kurang.. :)

3 comments:

  1. yg mama saif pkai tu comel sangat!!!

    ReplyDelete
  2. mesti la comellll..jom jemaah bercadar ballerina..huuhuhu..

    ReplyDelete
  3. canteq...mmg dah lama pekenan...senang nak urus..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016