Tuesday, April 22, 2014

2nd birthday today!



afiq @ razin mikhaill genap 2 tahun harini 22.4.2014.. alhamdulillah.. sepanjang 2 tahun ni macam-macam pengalaman dah ciknaa lalui dengan dia.. dia jugak yang buat ciknaa seorang yang baran hilang terus perangai buruk tu.. baran tu keluar masa beranak dulu kot..hewhew.. 


bila ingat balik betapa susahnya nak besarkan afiq ni.. sangat kerap demam 1 masa dulu..yang menyebabkan kami 1 keluarga buat keputusan tukar nama panggilan dia kepada afiq.. Allah saje yang tau.. selang seminggu dia demam..muntah.. berat tak cecah 10 kilo pun dalam umur setahun dia tu..
orang cakap dia kurus, kecik, keding, macam cicak kubing, ngeri tengok macam-macam lagi..kesian dia..tapi mama ok je.. at least mama ada kamu..mama dapat rasa sakitnya bersalin. mama dapat rasa semua tu dengan ada nya kamu.. ya Allah macam ni rupanya perasaan seorang ibu yer..


terima kasih sayang..
semoga anak sulung mama ni sentiasa dalam lindungan & rahmat Allah SWT.. murah rezeki, diberikan kesihatan yg baik. mama sayang abang afiq sampai bila-bila..











nak baca cerita labour room abang afiq : klik SINI :)

p/s: mama takde plan nak buat birthday abang long.. cuma mama ada niat untuk hantar something kat ticer kat skul.. lebih dari tu, maybe kite sambut dengan nenek aje.. hihi..

12 comments:

  1. Happy birthday 2 years abg long...mama ada wat party tak...hihihi

    ReplyDelete
  2. kan ciknaa pernah cakap afiq ikut badan belah ayahnye mase kecik2...takpe abaikan aje org nak kate ape...hehe...happy bday afiq!

    ReplyDelete
  3. wahhhh...happy bestday afiq.. :D

    ReplyDelete
  4. hepi bday abg long... nnt sunty bg present yer. semoga jadi anak soleh jaga adik elok2 ok.

    ReplyDelete
  5. happy 2nd birthday dear... semoga menjadi abang yg soleh & sayang family, InsyaAllah...

    ReplyDelete
  6. Happy birthday abg afiqq!!!
    Semoga mmbesar dgn sihat ye

    ReplyDelete
  7. happy birthday afiq....sekali pandang tgk macam raees..hehe..semoga menjadi anak yang soleh..baik, bijak..diberikan kesihatan yg baik..dimurahkan rezeki..n menjadi anak yg terbaik buat mama n papa..n menjadi abang yang terbaik buat adik Rania..:)

    ReplyDelete
  8. hepi besday afiq..semoga jadi abg yg soleh utk mama dan papa dan jgk adik2..

    ReplyDelete
  9. selamat hari ulang tahun yang ke2 afiq..semoga menjadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..ank soleh ni dh 2thn.semoga terus mmbesar menjadi ank yg baik dan soleh syg

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016