Wednesday, March 19, 2014

Beg Balik Kampung Afiq

okey.. minggu ni kenduri kahwin kat rumah mertua..Pakngah budak-budak ni kawen uolss.. Beg pakaian semua dah koyak sana sini.. mana tak nya, kerap sangat hangkut balik kampung.. dahtu pulak, segala tok nenek baju nak dibawak.. last-last koyak.. Jadi, ada rezeki lebih boleh la mama belikan untuk abang long afiq dulu yer.. Next, mama beli untuk adik Rania pulak..


2 beg tu memang buat Ciknaa geram sesangat.. comel! dah siap sekali dgn beg susu Afiq.. jom balik kampung!



Small beg boleh la letak diapers 2RM tu..segala toiletries, minyak yuyi bagai.. senang nak singgah kat RNR


Bila sendiri beli, tengok kualiti beg memang kebaboom, jahitan kemas, ruang besar, ciknaa puas hati sangat.. Tak pepasal ambik kesempatan nak jual.. alhamdulillah, bila up kat FB ramai jugak sepupu sepapat, kawan-kawan Pm tanya.. Mehla Ciknaa jual murah-murah eh.. macam biasa, Mummy Bag Skiphop ni banyak design.. 





-zebra-
-Penguin-


-Monkey-
-Owl-
-Bee-
Kalau ada yang berminat, PM ciknaa kat page : Double Rainbow Shoppe
Ciknaa kasi murah-murah je uolss :)

2 beradik yang nak akan memeriahkan lagi majlis Pakngah mereka nanti :)


Rasa dah lama tak kenduri besar-besar camni.. Afiq & Rania kalau ramai-ramai kat kampung memang tak ingat donia dah.. haha.. ok, doakan kami 4 beranak selamat balik kampung yer korang.. 
Happy School Holiday.. :)

p/s: Ciknaa Suka Beli Benda Murah Tapi Kualiti.. Anda bagaimana? :)

11 comments:

  1. cutenya beg tu!!! mak budak pun suka ni... kalaubuat bawak opis ok tak? hhee

    ReplyDelete
  2. I is sangat suke lah itu begggg...!

    ReplyDelete
  3. Comellll yer beggggggggg tuh ciknaa...beg yg singgah R&R tuh ku kenan sungguh laaaaa...haishhh

    ReplyDelete
  4. minggu ni pun raees n raynia balik kampung...auntie dia nak tunang...mmg ingat nak beli beg ni..tapi...bajet xde pulak...nxt month la...ain geram tgk beg ni...nak rembat 2 la nanti..hehhee....

    ReplyDelete
  5. Comel sgt..tp beg Darwish dh byk..kang ayh darwish azan kt tlinga za..lol..

    ReplyDelete
  6. comel sgt wehhhh..... Mmg aim nak rembat 1 nih.

    ReplyDelete
  7. sgt comel.. tggu adikbaby lahir... nak beli kt ciknaa...heeeee

    ReplyDelete
  8. comeiii ler tapi beg raisya dah banyak..

    ReplyDelete
  9. cantiknya cikna..adehh pm ana bole hihihii..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016