Monday, February 17, 2014

puding roti + sos kastard terbest!

hai korang.. 
suka makan? opkos ler suka..
maka tercipta la entry leleh elior hari ni..
ekeke..weekend lepas ciknaa ada order puding roti dengan kak ameris.
ya ampun.. memang sedap giler! puding roti + epal + kismis + badam + sos kastad.
giler banyak ko tau.. sedap yang hamat-hamat ni..
bukan saje nak puji, tapi kalau tekak ciknaa boleh ulang-ulang makan memang sedap sangat la tu..
kak ameris siap hantar lagi depan uia tau.. servis memang terbaik! 
takde caj penghataran oke..








serius cakap puding ni sangat sedap..
sos kastard dia pekat tapi tak muak..
maybe sebab ada epal + kismis tu kan..
rasa pulak sedang-sedang sedap..tak manis sangat, tak tawar sangat..
kak ameris buat dengan kasih sayang gamaknye..
tu pasal sebekas ni sehari je abis.. huhu..
harga? PM dia.. sebab ciknaa dapat harga gojes..huhu..




kak ameris ada buat lagsania jgak uolss..memang sedap! 

akhir tahun lepas dapat jemputan mimun petang umah kak ameris.. kenyang perut! 3 kali nambah :P



lasagna, sheperd pie dan bubur jagung+keledek+caca. pun kak ameris boleh buat.. memang air tangan mak-mak sangat..sedap!


chesekut? oh! ini ciknaa buat sendiri okey.. haha.cheecekut nestum perisa stoberi.. ni je iolss tau buat.. clap clap! >_<

p/s: so kalau nak order, boleh PM kak ameris sendiri yer.. i bagi info aje.. tekak sedap.. lemak pun menten..kahkahkah..bai~ :)

14 comments:

  1. meneteessss ailiooo...eiii amy apsal goda goda i dgn makanan u ni hahahaha..cik naa klu kata sedap tu mmg sedap lah hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap kak oiii.. terbaek! memang tak rugi beli.. huhu :)

      Delete
  2. Fuyoo...mmg nmpk sgt thp kesedapan dia cik na..nti nk orderla kt amy

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang 10 bintang la ciknaa bagi kak.. hihi.

      Delete
  3. nmpk likat kuah tu pon memelelh air liur

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..sorry tau kak.tp ini benar2 melting! :))

      Delete
  4. lasagna tu yg terbaik....nk order x order2 lg ni haish....rindu plak dgn lasagna kak ameris...
    ain hari tu kat umah dy xtau bpe kali tambah..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan.. semua sedap! memang tak dapat disangkal lagi :)

      Delete
  5. uihhh nampak kuah kastad tu melelehhh! sedap je tengok haa

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak.. nana yg terer kat dapur ni sure pandai buat nih.. huhu..

      Delete
  6. tq cikna ooii... nnt kena bg sebekas ni sbb buat free promote. minggu depan yer cikna tunggu bdk2 tu dah sihat. betul ni tau. nnt kita roger2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai kak..ni entry tulus dari tekak ku kak oii..
      hahaha.. takpe, jaga anak baik2 yer..
      musim demam ni..

      Delete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016