Tuesday, February 18, 2014

Rania Marissa 6 bulan

kejap je rasa..
adik rania marissa dah 6bulan..
haih! dah besar anak dara ciknaa ni..
memang dah takde bau baby dah..
masyam tapi sedap! ngehngeh..

with bff dia kat skul..what? 6 bulan dah ada bff..?

dah makan dah 3 hari sebelum genap 6 bulan..
sebab nya ciknaa nak bagi sendiri dia makan sebelum ticer yang bagi..
rania makan nasi bubur nasi..
sama macam afiq..
dia tak boleh terima puree..kembung!


saya dah makan! 1st time papa suap okey..


lepas makan 2 hari demam..
haih! nasib 2 hari je demam nya..
ciknaa tak bagi ubat langsung..
jelum air asam jawa semata-mata..


sesi belajar abc.. terangkat kaki kusyuk sangat :P


sangat aktif sekarang..
takmo baring dah..
dalam car seat pun asik tegak je kepala tu..
hadoii la adik..


mulut tuuuu..suka sangat cenggitu..


bff okey..haha :)


frame untuk adik rania.. :)

p/s: bila tengok anak-anak, hilang penat mama keje.. alahai anak.. beranak lagi jom? ekekeke :P

13 comments:

  1. wahhhh khusyuk nyer belajar... bagusss bagus....

    ReplyDelete
  2. muka sama macam abang.. dah adik beradik mestila sama kan.. hihi. comel je.. :)

    ReplyDelete
  3. amboi ciknaa beranak lagi yeh...2 pun dah macam tarzan...hehehe..

    ReplyDelete
  4. beranak la dulu..nanti saya menyusul..heheh

    ReplyDelete
  5. kejap jer rania dah 6 bulan kan ciknaa... tomei jer..

    ReplyDelete
  6. sekejap je kan cikna.. budak bijak nie.. kecik2 dah rajin baca buku.. sama ngan anak wawa cikna aaron pun xley bg puree kembung.. so wawa selalu bg bubur nasi + ayam + carrot (jgn letak kentang) tp xlama..bila 8 bulan camtu dah ok da cikna..

    ReplyDelete
  7. mata tuuu.... bkenan sgt rania oiii...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah....sejuk tgk anak2 membesar kan ciknaa...suka tgk rania...sejuk jek

    ReplyDelete
  9. comelnya rania, mata besar...hehe
    best tengok gambar berdua dgn abg afiq tu, mmg bbf la :)

    ReplyDelete
  10. tengok rambut die lebat nya...!!! mata die yang macam bling bling2 gitew...:)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016