Tuesday, February 11, 2014

cadar 3D murah

alhamdulillah bisnes kecik ciknaa dah mula menampakkan hasil..
jual murah memang ramai orang nak..
ramai tanya ciknaa, nape cadar ciknaa jauh lebih murah dari pasaran (online)
yes.. memang betul.sebab ciknaa ambil stok terus dari pengedar..
tanpa ada orang ke3.. disebabkan itu harga ciknaa jual memang murah..


murah je tak guna kalau takde kualiti..
ciknaa sangat teliti bila masuk bab jual beli..
walaupun murah, cadar yang ciknaa jual 100% cotton.
ni antara testimoni pelanggan ciknaa yang dah guna cadar 3D + selimut.




umi QI cakap suami dia sangat puas hati sampai cakap ""Sedap tido sarung cadar baru ni syg, rasa mcm dok dlm hotel".. alhamdulillah..thanks ju beli cadar 3D ciknaa..


okey.. corak baru dah sampai..
harga biasa: RM135.00 tak termasuk postage..
harga promosi RM125 postage free untuk follower blog ciknaa :)
anda jimat sebanyak RM 19.00.



jom tengok corak baru sampai..


cadar 3D + selimut (7in1)

~ 1 Cadar Queen fitted

 ~1 selimut kain biasa (material kain selimut sama tebal dgn cadar) 200cm × 230cm
~ 4 helai sarung bantal 

 ~ 1 helai sarung bantal peluk















 cadar RM89 pun ada.. untuk lebih corak like fb page: double rainbow shoppe :)

5 comments:

  1. cik naa..saper yg x nk murah kn..bg akak biar untung sikit tp yg masuk tu dluar jangkaan..
    mcm akk meniaga..sronok sgt bila customers ckp..murah rezeki akk jual kt kami murah2..org doakn kita cik naa..tu yg kita nak..bkn dblakang org mengata..eh mahaiiinyerrr ..perli2 lg x syok kn cik naa ;)

    moga cik naa trs suksess ;)

    ReplyDelete
  2. tak sabar nk tunggu cadar transformers.. suka yg murah2 nnie..

    ReplyDelete
  3. weeee..alhamdulillah ciknaa...murah tapi berkualiti...tu yg orang nak.. :)

    ReplyDelete
  4. Cantik dan suka sgt..tp katil akk king size yg beso tu sis..sgtla pyh nk cr cadar..sedih klu nk tuko cadar bru kena pikir 47x..huhu

    ReplyDelete
  5. smg terus murah rezeki k :)

    ciknaa ada x yg bunga kecik2 sikit? :)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016