Monday, February 24, 2014

berempat itu kami



hai korang..
eh, kejap je kan masa berlalu..
2011 - kawen..
2012-dapat sorang anak.. afiq tulah..
2013 - dapat lagi sorang anak- rania pulak..
2014-?? hehehe.. nak rehat la kejap (insyaAllah)






abang long razin mikhaill bulan 4 ni genap 2 tahun..
kejap nya dah besar anak sulung mama ni..
makin banyak akal..asik nak bercakap je.. kuat merajuk! 





adik rania marissa 6bulan lebih dah..
baru je pandai menyusur kedepan..
mulut nak membebel je..
suka sangat bila diagah abang nya..
mengekek ketawa.. 




ni cinta hati saya..
dia jugak orang yang bertanggungjawab lahirnya 2 orang budak ni..
kehkehkeh.. dia jugak la yang handle 2 beradik ni kalau ciknaa keje sampai tengah malam..
dia lah suami ku yang terchentaaaaaaa :)


p/s: saya sayang family saya.. anda bagaimana? (soalan mintak penampo) 
muahahahaha.. babai~!

16 comments:

  1. da perfect da tu cik na...
    ada boy n girl....

    lin kena dapatkan girl plak pasni. tapi....
    Errmmmm
    lambat....................................................... lagi. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..syukur sesangat tau lin..
      eh..alaaa..apsal lambat lagi..
      rugi tau.. hoho..

      Delete
  2. blh la gap lama ckit sbb dh dpt sepasang kan? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengikut planning gitu ler nampaknye..
      harap2 prancangan menjadi..kehkeh..

      Delete
  3. bakper nyer abang long nangis 1st pic tu... nak main yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak..
      sibuk sangat nak main..
      rosak gambar mama..
      aduhai..hoho..

      Delete
  4. sy sayg family sy, adik beradik, mak...semua lah

    ReplyDelete
  5. SUKEEE.....happy family...ade plak cutest sepasang...dah complete...

    errrr...boleh la lagi sorang taun ni ciknaa...peace!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ kak!..

      sorang lagi? aiyarkk..kene kumpul duit la untuk bayar nursery..hoho.

      Delete
  6. saya pun syg family saya :))
    complete dh ciknaa.. bole dah nk berehat sekejap..hehe

    ReplyDelete
  7. Ros pun berempat... Jarang nak dpt bergambar berempat..kikiki

    ReplyDelete
  8. mmg susah nk bergambar skrg. rayyan marah kalu akkk bergambar. nape ntah dgn dia.
    rania makin beso...

    ReplyDelete
  9. ank saya bulan 5 nanti genap 2 tahun..belum plan nak adik lg

    ReplyDelete
  10. tunggu aty ber empat jugak nanti..berlima..ber enam..yaaeeyy...besh nya..tak sabar...heheh

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016