GOOGLE Adsense

Monday, January 20, 2014

Erin (..life after "i do") First Giveaway

hai..hai..hai..
jom join contest lagi..
kali ni GA dari mommy aish si erin tu haa..
nak bagitau awal-awal, ciknaa sangat-sangat nak hadiah tu oke..
dah lama mengidam.. air tangan erin tu oiii..
tapi takpe, kita cuba je..kalau rezeki tak kemana..


Salam,

Are you ready?? Ok, get set go!!









SYARAT PENYERTAAN
Mode garang is on! keskes
1)  Follow blog ..life after "i do"
2)  Buat satu entry dengan tajuk Erin (..life after "i do") First Giveaway
3)  Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa) dan jangan lupa letak link blog ni dalam entry korang tu.
4)  Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, asyik muka korangggg je..hahahaha)
5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat dimata ko (itu contoh ye). Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat.
6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha
7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014.
8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan (paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu
9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja akan dapat hadiah ini



 so, untuk GA mommy erin ni, ciknaa bubuh gambor ni..
tadaaa....



walaupun shopping, perut anak tetap diutamakan..berdiri lagi ko tengok.. hewhew :)


cool ke gambor ni eh?
tak kisah la, janji depan mata ciknaa memang cool sesangat..
bab susu memang papa yang rajin..
even bangun tengah malam pun dia yang buat & bagi susu kat afiq..
lagi-lagi bila afiq dah ada adik..afiq diuruskan sepenuhnya oleh papa..
bukan ciknaa malas, tapi suami cakap kita dah ada anak 2.. ambik & handle sorang satu baru adil.. ngehngehngeh.. :)






p/s: korang cane? sape buat susu anak? hihi..

5 comments:

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016