Monday, January 27, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

amboi..! 
update semata nak join GA je..
bahahaha..iolss sangat sibuk diawal tahun..
tapi untuk GA iolss takkan lepaskan peluang..
curi masa selagi boleh nak join..ekekeke..
so, kali ni GA kak ctmah rahim..ala, tokey beg comel tu.. :)







simple je GA kali ni uolss.. 
bertema kan aksi anak dalam kereta..
wo! gambar afiq dalam kereta memang banyak.. 
4 orang pemenang akan memenangi hadiah ini..tadaaa..
rasa macam nak semua je hadiah tu..ekekeke.







GA ni bermula dari 23/1/2014 & akan berakhir pada 17/2/2014..


so, untuk GA ni ciknaa meletakkan harapan yang tinggi untuk gambar ini :


Micheal Schumacher pun tak bawak kereta macam ni afiq oii.. aksi sangat kamu ni..

alang-alang dah buat entry ni mehla ciknaa meriahkan dengan gambar aksi afiq dalam kereta.. fuh!


see..see.. aksi belajar memandu, kuak lentang, retis, juri mastercep semua ada.. hihi.




tak lupa juga aksi terlebih gula..ish..ish..ish..




menarik kan GA kali ni..nak join? klik SINI.



P/S: asal nak balik kampung je, makpak nye mesti ting tong kalau ini budak taknak tido..dia buat kereta macam playground je..alahai abang long afiq..

9 comments:

  1. confirm afiq menang punye nie....kelakar la tgk gelagat afiq nie....hahahaha..

    ReplyDelete
  2. huhu..asyraf angkat bendera putih awal2 la gini hoiiii...hahahahha..

    ReplyDelete
  3. amboii afiq kemahen awk yek!
    biase tu...amboihh..biase tu.
    hahahah.

    ReplyDelete
  4. hahhahaa...gambar 1st tu mmg lawak giler!

    ReplyDelete
  5. hohohoiii...ada chance ni afiq!haha!anyway thanks ciknaa. all the best yek

    ReplyDelete
  6. confirm menang dah ni cikna.. terus tergelak baca..aduhaiiii

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016