Monday, December 23, 2013

cadar 3D murah

ciknaa baru nak berjinak dalam dunia niaga..
alhamdulillah ada rezeki untuk anak-anak..
dengan itu ciknaa tepek kat blog arini..
cadar 3D murah, 100 % cotton, kain sejuk, warna tak luntur & tak berbulu..
harga RM99.00 sahaja..(6in1)
ada 1 jenis lagi.. yang ada selimut RM140.00 (7in1)






ni antara gambar customer yg beli cadar 3D ciknaa.. cantik kan? (code: 32..)





code : 17







banyakkkk lagi..























details : cadar 6 in 1, 4 sarung bantal, 1 bantal peluk, cadar. Saiz;
~Queen fitted 152cm × 190cm × 25cm
~4 helai sarung bantal 45cm × 70cm
~ 1 helai sarung bantal peluk 35cm × 106cm

Material;100% cotton

Warna cadar dijamin tak luntur dan langsung tak berbulu, kain tak panas, sangat selesa untuk dipakai.
nak tengok lagi? klik page double rainbow shoppe atau whatsapp ciknaa terus 017 952 1525 tQ 


p/s: anak dah 2, kene bisnes pulak buat topup beli baju anak :)

12 comments:

  1. kalau ada gambar lain... abstract ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada..tp yg tu harga dia RM300 dear..ciknaa tak jual sbb mahal, tak ramai yang nak..

      Delete
  2. cantik ciknaaa.tapi bunga nya besar besar sgt.kalau ada yg comels2 tu rara suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada ciknaa update kat rara eh.. :)

      Delete
  3. mcm mana nk order cadar ni?? mcm x nampak no telefon je kat dlm wall ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada details semua kat entry ni.. boleh like fb page :double rainbow shoppe atau whatsapp ciknaa terus 017 952 1525 tQ

      Delete
  4. salam cik na..still jalankan bisnes cadar 3d ni ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..still dear.. boleh tengok kat page : double rainbow shoppe yer..

      Delete
  5. Cik Na,yg (7in1) tu still harga rm140. ke? tu selimut biasa je ye.bukan comnforter ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. RM140 yg selimut.. comforter RM160..sis boleh tengok semua corak & harga kat page : double rainbow shoppe

      Delete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016