Monday, December 9, 2013

adik & abang

melekat gitu..


aksi mengiring..hahaks! abang pusing, adik pun ikut pusing..


gambar agak basi yer..
bulan lepas punya.. time rambut si abang belum dibotakkan lagi..
2 budak ni nampak macam tak ngam..
disebabkan si adik yang kecik lagi, si abang buat adik macam sebaya dia je..
main ala-ala ottomen dengan adik dia..
tapi sebenarnya afiq sayang adik rania..
kalau lama tak jumpe, dia akan sebut baby..baby..
si rania pulak pantang nampak abang dia..
mata tu ralit tengok pangai abang dia yang macam-macam tu.. phew (^_^)''



semalam afiq datang dekat rania.. dia tunjuk jari kat muka adik nya tu pastu gelak kuat-kuat..HAHAHA..HAHAHA..HAHAHA.. (tak tau pe motif dia buat gitu)
dan dan rania nangis tersedu-sedu..meleleh air mata ko tau..
yang mama ni dok gelak tengok drama tu..papa pulak kemain sibuk pujuk rania..
sungguh-sungguh dia nangis.. 
peel 2 beradik ni memang comel time tu.. 
adoii laa.. besar sikit lagi esok tak tau la cane..



p/s: soalan, seronok ke ada anak 2? 
jawapan: sangat seronok.. 2 is better than 1..tapi 3,4,5 pun lagi seronok kot.. :D

17 comments:

  1. tengok telatah anak mmg menghiburkan.... bule buat hilang stress...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah dear.. penghilang penat pun yer jgak kan..

      Delete
  2. da kenapa abang sakat adik gitu.. uhhuhu menangis da adik dia... cian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu laa.. kemain dia buli adik.lagi adik nangis, lagi kuat dia gelak! lepas kite cakap aaaaayoyok.. dia pulak menonggeng merajuk! hahahaa

      Delete
  3. adik majuk abang dia gelakkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib la adik..besor esok, abg buat adik cium je.. takmo gaduh2 kan..

      Delete
  4. ciknaaaaaaaaaaaaa ayat last ko tuh buat Umi Qi nak pregnant dan dan...memang ar bestttt anak ramai...kelakarlah afiq menyakat adik dia hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kene sembur kamu yer umi Qi.. sila la bagi adik kat Qi..syiann dia main sorang :)

      Delete
  5. so sweet ...nak merasa sangat anak 2..semoga dipermudahkan...amin...

    ReplyDelete
  6. nak anak limaaaaaaaaaaaaaaaa orang. tapi tulah bukan sekarang sebab tak habis lagi belajar. adesssss.. seronok tengok orang lain ada anak 2 3 4 ... makin ramai anak makin murah rezeki :))

    ReplyDelete
  7. Sonok cikna.. lg ramai lg meriah umh.. penat tu sekejap..tp ilang penat bila tgk ank2 bgaduh..ketawa..menangis..mjerit..berebut hehe..

    ReplyDelete
  8. alahai gmbr no 2 tu sweet sgt... hehehe abg excited nak main dgn adik tu... hehehe

    ReplyDelete
  9. ohoi ciknaa.. mcm nk menambah je.. hihi..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016