Friday, December 13, 2013

4 bulan dah anak dara ciknaa oiii



cantik kan tarikh hari ni..13.12.13
eh 4 bulan lepas pun cantik jugak..
rania lahir 13.8.13.. hehe, nak jugak!
harini genap la rania marissa 4 bulan..
sungguh! kejapnye masa berlalu..
sikit-sikit bau baby dari budak ni makin menghilang..
dah bau masam, pun masih sedap dicium.. >_<


rania marissa 4 bulan :

* pandai sentuh something yang ada depan mata dia..
* dah pandai meniarap.. baru seminggu, walaupun masih tak reti keluarkan tangan sendiri :)
* sangat suka senyum.. (ticer kat skul pun perasan)
* masih menyusu 3 oz/botol
* sangat suka mandi, tergedik-gedik dalam tub mandi dia..
* dah tiru pangai abg long, bila menyusu dia akan raba rambut sendiri.
* air liur meleleh aje sekarang ni..baju dah taik lalat!


paling best dia dah pandai :


pegang kaki sendiri! percubaan nak masuk dalam mulot oke..





p/s: mama akan lebih berhati-hati lepas nih.. implan oh implan.. muehehehe :))

4 comments:

  1. hehe...rania nak geng gegirl tu cikna.....larikkkk......bahahahaha

    ReplyDelete
  2. otototooto..dah lain dah muka rania..lain masa dlm pantang dulu..tak sabar nk jumpe 25hb ni..hihihi

    ReplyDelete
  3. rania nak jadi kak ngah pulak :p hehehe.. bestnya anak dah dua.. :))

    ReplyDelete
  4. implan oh implan itu best! rania..kejap je kan awak dah 4bulan :) membesar sihat sayang..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016