Tuesday, December 3, 2013

1st day masuk school



hobi terbaru & terlatest : duck face gittew..


harini adik rania marissa masuk nursery..
umur dah nak masuk 4 bulan baru la sampai turn dia..
same macam afiq tahun lepas..ujung tahun baru dapat..alhamdulillah..
rania marissa pagi tadi awal bangun..
macam tau-tau je dia nak pegi school..
hoyeh! mama layan macam pinses oke..
sebabnya abang long afiq dia takde sepanjang cuti sekolah ni..
ponteng, nenek dia bawak balik kampung..



tak sabar nak balik ambik anak dara petang ni..
tak sabar jugak nak tau kerenah dia tidur tanpa buai..
ciknaa just bagi carseat je untuk ticer dodoikan dia tidur..
so far takde lagi ticer call..ok la tu gamaknya kan..
hari ni ciknaa bekalkan dia 3oz x 5 botol..
haraplah dia abiskan semua susu tu..


tengok la muka nak pegi school, macam kene paksa je..hahaks!
 

p/s:tahun lepas afiq masuk nursery,tahun ni rania pulok..tahun depan? okebai ~

12 comments:

  1. taun depan?? jeng jeng jeng..boleh dah tu ciknaa..hahahah mampos kena perambat ngan ciknaa nih

    ReplyDelete
  2. semoga dipemrmudahkan urusan cik na ek

    ReplyDelete
  3. Meesti rania seronok kat nursery....

    ReplyDelete
  4. knp rania comels sgt ni! geram lah aunty rara!

    ReplyDelete
  5. ok..tahun depan kembar pulak...ehehehe...
    ampun cikna...jgn marah ye... ;-)

    ReplyDelete
  6. rania jd good girl yer kat school...
    xmau wat mama risau tau

    ReplyDelete
  7. comel nya rania ..makin makin comel..bila nakjumpa lagi ni nak gomol

    ReplyDelete
  8. alolo.. omei nye rania ni.. eh.. aritu rania dah botak kan rambut kan.. jap jer dah panjang balik..

    ReplyDelete
  9. nanti..afiq masuk skul balik..rania ade lah abang nak tolong tengok2 kan yer.. :)

    ReplyDelete
  10. Tahun depaannnnnn. Ehem???!!!
    Rania.. shomelll nyer awak.. kalau arissa dapat ni memang dah kena cium berkali2. Hihi.

    ReplyDelete
  11. Jangan risau pandailah ticer nak handle dia nanti...:)

    ReplyDelete
  12. alahai rania...makin besar makin berubah dah wajah muka tuh...ikut ciknaa nih byk...siap pakai reben putih tuh waaaaaaaa cm marilyn monroe gitu... :D

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016