Monday, November 11, 2013

setelah 3 bulan





.... harini ciknaa masuk kerja balik..
melalui hari-hari seperti biasa kat ofis nih..
blur.. rindu nya kat rania marissa..
rindu bau dia..rindu dia tersengeh-sengeh..
rindu time dia melonjak suka sangat bila dimandikan..

abang afiq?
rindu jugak la nak gaduh dengan dia sebab sepahkan rumah dengan menan..
rindu dia buli adik dia..
rindu bila dia nak tidur mesti main rambut ciknaa dulu..
rindu marahkan dia..hah? hehe.. tak patut..tak patut..





ape daaaa....
baru masuk keje 2,3 jam dah kecoh..
sebenarnya ai is oke je..
cuma blur la duduk dalam ofis ni..
nak buat keje, rasa mood tu tak datang lagi..
nak berbual, takkan la pagi-pagi buta nak mengulor dah..
eh malas la merepek lagi..


korang sihat?
hahahaha.. dah nak ujung entry baru tanya..
k lah.. itu je nak bebel pagi ni..
tunggu la entry best sikit..
masih suam-suam nak menulis nih..
babai :)



p/s: sape pasan watermark baru ciknaa? hehehe.. >_<

11 comments:

  1. Comel sgt derang 2 orang..
    Good luck kt tmpt kerja ye cik na

    ReplyDelete
  2. Hi Cikna...

    Saya silent reader blog CikNa dari abg afiq dulu...

    Jemput la follow blog saya : http://mrsshaqkirin.blogspot.com/ (",)v

    ReplyDelete
  3. Rania nyer muka iras afiq mase baby...bambam...

    ReplyDelete
  4. hihihi. cikna.. kte kalau hr isnin je mula la blurrr.. sbb dok terkenang jumaat kang br nk jumpa buah hati 2 org tuh. huuuu.

    ReplyDelete
  5. Selamat kembali berblogging dan bekerja mcm biasa ye ciknaa... :)

    ReplyDelete
  6. bulat ha mate Rania...mane la mama tak merindu kt opis..comel bebeno.......acik pun geram..

    ReplyDelete
  7. lamanya cikna cuti ...3 bulan tu...mesti dah rasa sedap berkrim duk rumah hehehe....rindu rania yang main bulat itu..dan afiq hensem..muka dah nak sama la 2 beradik

    ReplyDelete
  8. cepatnya 3 bulan berlalu..lain la muka rania...kejap jer besar

    ReplyDelete
  9. watermark? pasan! hahahah...
    cik na... pnjam bby embam nih! >_<

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016