Thursday, November 21, 2013

Nama Rania Marissa

bersila panggung..oi anak dara tak sopan duduk gini..




Rania Marissa..
nama tu papa dia yang bagi..
sebab dah janji anak lelaki ciknaa bagi nama -done.
abang long Razin Mikhaill/afiq memang ciknaa yang bagi nama tahun lepas..
kali ni bagi can la papa pulekk..
Rania - maksud nya mempersona.. bagi ciknaa sebab lesung pipit dia tu kot..
Lahir je dah buat mama terkejut nengok lesung pipit dalam sangat..
tak tau la ikut sape.. mama takde..ish.. jeles!
Marissa tu pulak bersopan santun..
harap la anak dara ni penuh dengan adab kemelayuan nye..
taknak ler nama semata-mata..



p/s: bizi sikit arini..asal update jela yer korang :)

14 comments:

  1. nama sedap cik naa..bila akak nak dapat gegirl ni huhuhu..dah mcm2 nama gegirl ku simpan ni hahaha

    ReplyDelete
  2. pandai papa pilih nama..sedap. Adik amboihhhh siap sila ko yeh

    ReplyDelete
  3. alahaiii teringin nk ada lesung pipit.mst omei bila senyum~

    ReplyDelete
  4. sedapnye nama..secomel orangnyaa..selalu gak singah2 sini baca blog cikna.. tp still right now xsempat nak say hye..

    ReplyDelete
  5. nama sedap..serasi lak ngan nama abang nyer RM jugak yer.. :)

    ReplyDelete
  6. BEST NAMA RANIA MARISSA...DAH MACAM NAMA NOVEL2...HHIHI

    EH PESAL CAPSLOCK NI? LOL!

    ReplyDelete
  7. alolo comelnye..anak buah sy pun name rania gk..hehhe

    ReplyDelete
  8. dh mcm nak bukak silat jer... tomei sgt.

    ReplyDelete
  9. marissa... nama ank i nk buh if dpt girl..haha..sedap kn nama ni..hehe

    ReplyDelete
  10. kalau nak tau rania adalah nama simpan masa berangan remaja...sukaaaaaaaa sgt..tp kawen ngan nak starting NA...so tak ada la rania

    ReplyDelete
  11. serius suka dgr nama rania marissa...sweetttt

    ReplyDelete
  12. Hello Precious little princess!! :) Rania Marissa comel sangat, seindah namamu..

    Suka sangat tengok baby. Teringin nak baby tapi masih belum dikurniakan rezeki zuriat. Doakan saya ye..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016