Wednesday, November 27, 2013

Mommycha 1st Giveaway

Tiap-tiap minggu ada orang buat GiveAway eh..
bagus nya korang..sambil ramaikan kawan, sambil bersedekah amal jariah..
merepek dah nih.. jom la cite pasal GA micha mama abang mikhail & adik mikayla..





syarat yang micha letakkan untuk join giveaway ini adalah :

cemane-cemane?

  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)




moment 'mak jemah' dah dapat anak girl uolss :)




punya la susah nak cari gambar anak dengan mak nye.. abih godek henpon takde weh.. godek je dalam album gojes, jumpa nih! tenkiu la pada sape yang snap.. ciknaa hargai sangat! hehe.
 
oke tak micha? ada can gue menang idak? dengan tema, jemah la sangat!.. babai ~
 
 
p/s: apsal mase ngandung menang contest sokmo, dah beranak payah plak nak menang eh? motip: ngandong la selalu :)
 
 

12 comments:

  1. Ciknaaa...gambar tuh serius jemah sangat hahahhahha sah ko menang....hehehhe all the best ye

    ReplyDelete
  2. good luck cikna! happy sgt nmpk muka tu...hehe

    ReplyDelete
  3. ciknaa ku suka gambor ni..ok ko dapat tempat pertama okeh..aku bagi ko tempat pertama, esok claim hadiah kat che ta okeh..esok tau..esokk..wahaha

    ReplyDelete
  4. Good luck cikna. Ehem! Ngandung la lagi. Hihi.

    ReplyDelete
  5. Cik Naa... Akak join jugak give away ni. Mai lah singgah blog akak. Tapi gambar akak tak cun sebab anak dah besar huhuhu.

    http://nora-rodahidupku.blogspot.com/2013/11/mommy-moments.html

    Selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  6. good luck cik naa! jemah sgt tgn tu... hehe

    ReplyDelete
  7. oi.
    jemah sgt tu.
    kang Rania dah beso pon niru cara jemah kau tu cikanaa.
    muahahaha.
    moment sgt ni tau.
    tergelak aku tgk.
    mihmihmih!
    :)
    goodluck ciknaa & tq sebab join.
    i sygggg baby RM so much!

    ReplyDelete
  8. KIH KIH GELAK TENGOK..CIK NA YANG NGAH BERJEMAH

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016