Wednesday, October 16, 2013

blog oh blog



hai korang..
rindu sangat kat blog, tapi ciknaa memang tak sempat langsung nak update..
pepagi dah bangun hantar abang long pegi skul..
pastu siapkan adik baby kat rumah..
buat segala tok nenek keje rumah nak buat oi..
dah setel sume keje sedar-sedar je dah petang..nak ambik abang long afiq pulak..
dah malam anak-anak tidur ciknaa pun dah kehabisan bateri..
macam tu lah seharian dalam hidup ciknaa dgn anak tau..



the latest of abang long :)



p/s: akan ku gigih hapdet blog cikaiku ini sebulan dari sekarang..banyak sangat cerita adik rania marissa nak diceritakan.. sebulan lagi nak masuk keje alamak aih maleh benor rase nye..


12 comments:

  1. cikna..cikrania tu comelss. alahai rindu adik baby la sekarang ni. abang long pun tersangat abg2 dah muka nya :)

    ReplyDelete
  2. Kesian kita ibu2 ni kan..ginila klu ada ank kck

    ReplyDelete
  3. Comelnye rania.mata bolatt..memang kena byak sabar la kan bila beranak kecik ni. Eh..ciknaa tak naik keja lagi eh?

    ReplyDelete
  4. Sebulan lg ye...all the best ye ciknaa :)

    ReplyDelete
  5. Comel sgguh anak dara dia.. UPDATe slo2w2 ciknaa..jgn isau kami tetap dtg..hahhaha

    ReplyDelete
  6. kejap je rasa dah nak masuk keje balik ek ciknaa....haih...xbestnya kan...heh..

    ReplyDelete
  7. selamat "berlondeh spender" ciknaa. hahahaha. opss!

    ReplyDelete
  8. rindu ciknaaa! tp ada anak 2 mesti duper duper bz kn? hehe

    ReplyDelete
  9. Hehehehe welcome back ciknaaa ssyggg.xpe slow slow eh.hehehe

    ReplyDelete
  10. cantek sangat rania marissa!! nak baby lagi...huaaa!

    ReplyDelete
  11. Biasa la ye kalau dah ada si kecik. Mmg semua benda serba x sempat. Mandi pn kena cepat2. Adoiii

    ReplyDelete
  12. rania ni menang mata...cantik tul...abg long afiq hensem la oiii...

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016