Friday, August 30, 2013

teaser :labour room story





ada orang nak bace tak cerita ciknaa beranakkan si rania marissa tu?
bape hari dah hadap laptop ni, baru je edit gambar, itu budak sudah rengek mintak susu..
baru je start nak taip entry, dia berak pulak..
kalau dia dah tidur, abang nye pulak mintak bukak upin ipin kat utube.. haih..
deyyy...bila mau siap itu entry??? so ciknaa letak teaser ni dulu yer..
tu tanda nya ai berusaha la siapkan entry itu khas untuk korang (bajet macam pasha sanda je orang nak bace) bahahaha.. 



p/s: gambor atas ni dalam LR beranakkan afiq tu haa.. tangan memang gemok habiss.. time mandongkan anak dara ni tangan mak ada selim sikit :P

8 comments:

  1. lor ingatkan gmbr masa nak bersalinkan rania..hehehe...

    ReplyDelete
  2. ciknaa, nnt citer detail pasal bersalin kt GMC tu ekk..siap detail harga sekali tauu..mane tau kot2 next nak bersalin kt gombak pulak..hiahiahia...

    ReplyDelete
  3. baru semangat nk baca.skali teaser daaaaaaaaaa~ cepat cik naa~ hehehe

    ReplyDelete
  4. type sikit2 utk completekan n3 nnt tau he3

    ReplyDelete
  5. Aty nak bace........ nmpak mcmdipermudahkn jer kali ni yer ciknaa...alhamdulillah. ..:)

    ReplyDelete
  6. sabar menanti cerita ciknaa.. *tunggu tepi tangga* ;P
    psstt.. Zaza dah polow ciknaa kat sini ye #213
    http://zazaabdullatif.blogspot.com/

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016