GOOGLE Adsense

Friday, August 2, 2013

cukup setakat ini






wah tajuk gempak oii..
macam orang patah hati ceritanya..
sane-sini orang dok sibuk soping lagi..
wah banyak sungguh duit korang ek.. hebat! hehe..
ciknaa baru je balik manjaku sri gombak..
itu pun g borong susu & pempes si abang long afiq..
terbeli jugak la bantal karipap untuk adik baby..
sampai uia beli tudung raya..
oke,last la tu berbelanja untuk raya..
duit simpan untuk aktiviti bersalin pulak yer..
duit untuk mengurut bagai..
afiq pun tak banyak baju raya macam bebudak lain..
ciknaa sengaja tak beli banyak, sebab dia kan kecik..
baju pakai lame sangat.. jeans beli pun bertahun pakai asik la londeh..
afiq memang diajar simple dimple je oleh mak pak nye..
beli baju raya masa sale je..
kuih raya semua dah setel..
weekend ni ingat nak buat popia nestum..
kebetulan adik ciknaa ada kat rumah..




p/s: korang cuti raya bape lame? ish, ciknaa takde cuti dah.. abis amik el masa afiq kene campak bulan lepas.. so minggu depan ai is cuti dari rabu sampai isnin saje. kalau belum bersalin, naik keje seminggu pastu tunggu masa nak bersalin. balik pantang kampung kejap untuk sesi berurut..pastu sambung pantang kat kl.. leenda, ai dah jawab soalan yu :)

12 comments:

  1. Cikna, nak tanya kedai manjaku tu susu dengan pampers murah ke? or sama je dengan kedai biasa eh..?



    ReplyDelete
    Replies
    1. harga dia lebih kurang mcm 99 speedmard nurul..tp jauh lebih murah dr giant..

      Delete
    2. tengah ada sale ni memang murah, setuju harga GIANT melampau walau dikata lepas sale masih mahal 2,3ringgit dari kedai lain.

      Delete
  2. aah thn ni ank2 pn bju rayo skit jer..sbb mmg x berjln cik naa..bed rest katanyer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak.. sakit segala celah bedah kate ko! ngeeee

      Delete
  3. Takpe CikNaa..melabur utk adik baby pulak ye...jaga diri ye....Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2 kak.. adik baby perlu pikir jugak nih.. huhu

      Delete
  4. betul tu ciknaa, biar kita ajar anak simple2 jer, kalo x kita yg parah kalo anak2 dah pandai memilih.. huhu.. cikna wat popia nestum lebih sikit ye, pos kat sini.. sy nyer wat sebalang ritu x cukup tuk raya tu.. huhu..

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan semuanya utk sis..tak sabar nk tgok baby sis..baby shawal la kan>>

    ReplyDelete
  6. Sane sini duk sopping sbb takde brg raye lg...hihi...naila plak mmg takde bju simpan2 yg tak pakai...mama nye jenis beli, terus pakai...gittew...hihi...samat harinraya ciknaa^^

    ReplyDelete
  7. badan zara pon kecik je cik naa
    1 baju tue, lame die boleh pakai
    baju 0-3 bulan pon ade

    ReplyDelete
  8. cikna dok mana? sri gombak tu area saya

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016