GOOGLE Adsense

Wednesday, July 10, 2013

selamat tinggal miki mos

 






last menggunakan khidmat paci miki mos yg ditambah aksesori :)



Lepas demam campak minggu lepas, afiq dah tak lalu dengan paci miki mos dia tu..Memula ciknaa bagi jugak bila dia masuk buai..tapi dia macam nak muntah..last2 dia pegang gitu je sampai terlena...Fine, takyah susah-susah mama dia nak pikir cane nak buat dia bercerai dengan  paci tu kan..Oih, senang dah pasni...Tak payah dok sumbat mende alah tu dalam handbag mama..hehe.


Afiq sebenarnya takde la pengguna tegar puting kosong nih.. kat nursery siang-siang ticer dah trening dia tidur tak pakai pun puting kosong.. kat rumah je mama nak suruh dia tidur cepat, sumbat miki mos terus pejam mata.. ingatkan masa umur 9 bulan ritu lagi nak pisahkan dia.risau gak kot gigi tak lawo nanti kan.. hoho..  tapi kami laki binik ni tak sampai hati.. bila dah agak buruk miki mos dia tu, pegi beli yang baru.. 



p/s: lepas ni boleh la gigi afiq tumbuh dengan jaya nye.. (padahal 2 batang tu pun terkedek-kedek nak naik)

12 comments:

  1. yeay!!!hensem la afiq lepas ni takde miki mouse dah..

    ReplyDelete
  2. wahh..dh jd abg besar nie..x pakai pacie lg dah..bagus!!!

    ReplyDelete
  3. yeay....bercerai akhirnya Afiq dengan miki mos..talak berapa tu?hehe...

    ReplyDelete
  4. dy tau nk jadi abg...da jadi abg xcomey pakai paci..hehehe...Raees nk jadi abg pun paci tetap pakai gak..heheheh

    ReplyDelete
  5. Abg long nak jadi along x lama lagi tuh yg buang miki mos hahahahha malu nanti adik tgk...kakkakaka...afiq bila nk berbuka poser gan Qi? hahhahhahhaa sah kome dua x poser kan kakakakkakkaa

    ReplyDelete
  6. hehehe yeay! best lah.princess pon skrg time tido mcm xnk dh.rara pon nk ajar dye kurangkan guna paci.hehe

    ReplyDelete
  7. waaahh...big boy dah afiq...tau nanti ade adik..malu adik tengok abang sama isap puting ngan dia..heheh..
    aty dulu pernah ajar qaleef pakai puting gak..sebab die asyik nak mengempeng jer mase pantang tu..asal cabut nenen die bangun..tak ley buat keje ape langsung..gggrrrr...

    ReplyDelete
  8. Hehe..kelakar.kita ni as a parents sllu kesian je kan..mcm ank akk ada 4..dua hisap tegar..2 lg xmo lgsg..hehe

    ReplyDelete
  9. bagus sgt x tinggalkan miki mos tu he3

    ReplyDelete
  10. Salam Ramadhan dari Bunda...

    eloklah tu tak payah gune lama2...nanti gigi jongkang jongkit...

    ReplyDelete
  11. miki mos dia comel hahaha..anak akk dlu puas kami sorokkan..bila dia bantai melalak terpaksa gak bg..tp lama2 tu dia dah biasa klu tak de..kena psiko skit ;P

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016