Friday, July 19, 2013

baby ramadhan



salam jumaat!


comel kan baby ni?
eh sekali tengok je dah tau gegel kan?
ni anak ex- housemate ciknaa, kak linda..
baby ni lahir minggu lepas 1 ramadhan.. memang nak keluar bulan puasa jugak ni sebab dah overdue 41w.. masuk 2 kali ubat induce, lepas 2 hari baru la dia lahir..
dah lahir bulan baik, dia diberi nama NUR AUNI RAMADHIAH..
alaa comei nye. dia.. sedap tengok dia tidur macam lena sangat..sampai terngange mulut tu..
jari runcing pulak tu.. eeee geram!



p/s: lately gegel je yang keluar tau.. adik baby ciknaa gegel jugak kah? :P tinggal 30 hari je lagi.. dup dap dup dap.rindu sangat bau baby.. :))

10 comments:

  1. ingatkan baby ciknaaa.. hehee. comei nya tido nganga.. penat sgt kot

    ReplyDelete
  2. owh...rindu bau baby jugak...comel babynye..baby ramadhan ye :)

    ReplyDelete
  3. baby ciknaa gegirl nanti..inshaAllah aminnn..hihihi

    ReplyDelete
  4. alololo baby nak tido sgtttttttt cumil

    ReplyDelete
  5. Subhanallah... comey nyer...

    ReplyDelete
  6. alolo baby tdo ternganga cam dia lak yg meneran nk kuakan baby..hihi
    comel sangat..rdunya nak rasa moment camni lagi,hurm ntah bole lagi ke tak ase camnie lagi pasni..

    ReplyDelete
  7. hai.. salam kenal,
    follower no.209
    done follow sini,
    jom follow teman yea yunk..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

    ReplyDelete
  8. Tanjat titew...
    Ingat dah bersalin..hahaha!
    Klu dah settle, mst terus update kat dlm group gojes kennnn...:D

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016