GOOGLE Adsense

Wednesday, June 5, 2013

stroller adik baby

mak & suami ciknaa cakap stroller afiq dulu kan ada dah, nape nak beli lagi?
ok, stroller afiq dulu makcik ciknaa yang bagi.. memang ciknaa tak beli pun.. 2 jenis, anakku & ape ntah jenama nye..tp olskul la yuolsss.. pakai pun jarang..anakku tu besar giler, berat pun 10 kilo gaknye.. tak kose nak bawak jengjalan.. 2 stroller tu ciknaa dah selamat sedekah bagi orang pun.. semak je duduk kat umah tu haa.. abang long afiq pakai buggy oyen tu aje..now dah berkaki, ntah dia nak naik lagi ke tak buggy tu..untuk adik baby, ciknaa memang ada plan nak beli stroller lain.. tapi bajet ai macam biasa la yuolsss.. yang sedang-sedang saje. preloved pun ai tak kisah.. kebetulan kak nad pinky momma yg vogue the vass tu nak jual stroller dia.. rezeki ciknaa la sebab kak nad prefer COD je.. ai sukeee, thanks kak!



mak buyung : nampak 2 orang, tapi kami berlima oke ;)



yeay.. ini la stroller itu.. akhirnya jadi milik adik baby.. 




biru lagi.. dulu punye stroller pun biru jugak..  ciknaa berangan dapat gegel, nak tampal munge-munge pink kan stroller ni.. buat ala-ala kaler block.. owsem gittew!  >_<





next: ada orang nak jual barang preloved lagi tak? muehehehe ;)

11 comments:

  1. berlaga perut la 2 mak buyung ni ye :))

    ReplyDelete
  2. Boh rim pink ciknaa.. bru ganas. Hihi.

    ReplyDelete
  3. hihi so comelss.. amal pun ada stroller preloved je kt rumah. my dear punye. besar bagak. mmg x pakai utk jalan2. letak dlm rumah je..

    ReplyDelete
  4. Wahh..cikna bersemangat nak smbut baby baru..

    ReplyDelete
  5. Wahh..cikna bersemangat nak smbut baby baru..

    ReplyDelete
  6. Huyooooooo best yer...akhirnya dpt prelovekan...cantik lah stroller adik baby biru lagi....bgus lah kak diya jualkan....wink2

    ReplyDelete
  7. stroller ni boleh drift ni ciknaa..hahahha..

    ReplyDelete
  8. Hamboi2 cikna..
    Nti makeupla stroler tu ke kaler pink eh lau cnfirm gegurl..

    Cikna lau da thu gender gtau eh I nk kasi prwsie headband2 yaya..mau ka? Nk buang syg elokla bg kt kwn2 yg mn nak..

    ReplyDelete
  9. Aty ni selalu lmbt biler ciknaa ckp ber 5 tu..heheh..luper nad ade kembo...;)

    ReplyDelete
  10. comel mak buyung..bestnya nak dapat kembar..
    ade preloved buat ape nak cari mahal2 ye tak..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016