GOOGLE Adsense

Monday, June 10, 2013

crocs pertama afiq





1st time bawak afiq pegi pasor malam..
haa, ni dia pasor malam wahai anak..
open air gitu.. barang semua murah-murah..
sungguh, ciknaa dah lame tak pegi.. kalau terjah pun sebab teringin nak makan pape,
pegi, beli makanan tu terus balik..semalam mood afiq, mood papa pun cun..
so kite 3 beranak pegi pasor malam belakang petronas batu 6 tu haa..



pegi pun sebab nak cari sayur je..
kat sini murah, sepaket baru singgit..sayur dia gebu-gebu, banyak pulak tu..
eh ni nak cite pasal kasut crocs afiq ke cite pasal jualan pasor malam? muahahahaha..
balik ke tajuk asal.. cari kasut ni pun sebab papa dah tak larat nak dukung & afiq dah mula merengek nak turun ke jalan berjalan.. kasut & stroller memang tak bawak..ciknaa jumpa ada 1 je saiz afiq..
Ingatkan 10 hengget, upe nye 7 hengget saje.. suke2! (^_^) p







abang aji suke tau dapat kasut crocs ni :)







dari belakang memang ada gaya bang aji sangat dah ni.. :))



lagi 1 ciknaa jumpe kopiah @ ketayap ni saiz baby..5 ringgit saje tau.. suke giler sebab murah & ringan..afiq pun boleh tak perasan mende tu atas kepala dia..kalau tak, dah lame dah dicampaknye.. ingat nak buat raya.. 



p/s: ciknaa tak kisah pun beli barang murah-murah untuk anak.. janji ciknaa suka & benda tu tak membebankan poket ai & suami..afiq pun oke je kan? ingat tau afiq, membazir amalan syaitoooonnn.. :)

23 comments:

  1. penah bli croc psr mlm gak kt airiell..ms tu pakai asyik jatuh..pastu simpan..mgu lps nk bg pakai..pastu dh xmuat!!!!!wa...rm10 tu...hehe..10 pun duwet jugak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho.. airell banyak kasut takpe anis oii..

      Delete
  2. aah biasanyer RM10 kan cik naa..rejeki rejeki dpt murah lagi :)

    boleh berjimat hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jimat 3 ringgit tu.. haha. time nak jimat kunon2 :D

      Delete
  3. comelnya abg haji nie..makin terselah abgnya...sy pun sme cikna, untuk budak2 beli yang murah2 jer...janji kualiti dia ok, sy ok jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. abang aji nak jadi abg.. gitu ler rupenye..
      murah xsemestinya tak ok kan?

      Delete
  4. yer la macam abg haji...assalamualaikum bang haji....ke hulu ke hilr gi mana tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. abg haji nak semayang isyak, tp sangkut plak nengok bintang mencari bintang :P

      Delete
  5. kalau ayu pun xkisah pun buy brg anak murah2 as long ayu suka,and quality ok...huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. tepuk poket sndiri dlu sebelum membeli, gitu kekdah nye :))

      Delete
  6. aritu beli juga utk SB..tp x reti pakai lg..tgk2 dh kecik..nak try cari yg baru warna pink la..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa..rugi la xsempat pakai..
      nasib xmahal kan? hoho..

      Delete
  7. sweetnya bang aji...hhaha..nanti belajar pandai2 ye bang aji

    ReplyDelete
  8. hehee.. comei ah abg aji. betul Ciknaa, murah pun kalau selesa apa salah nya. ukur baju badan sendiri je kan

    ReplyDelete
  9. hahahahha cikna ayat last skli xleh than siap ada pesanan tuk abg afiq~

    ReplyDelete
  10. he3 anak2 sy mmg spesis baju-bajan yg mampu milik dgn syarat, nmpk ensem/comey biler d pakai he3... mnyk g nk guna duit utk menda lain, kannnnn

    ReplyDelete
  11. Abg aji tgk tv belakang sket bang.... seksi. Haha.

    ReplyDelete
  12. qaleef pon ade sejibik..tapi kaler hitam..beli ritu kat carefour 10 hengget sebab kaasut qaleef tertinggal nak bawak gi jalan2 tasik...:) comel pak haji tu berkopiah yer..heheh...menyengeh...;)

    ReplyDelete
  13. abg aji ni comel le..dgn paci nye lagi..hihihi

    ReplyDelete
  14. Abg aji encem ar...tergoda tgk kacut baru abg aji...awwwwwwwww!

    ReplyDelete
  15. berkenan ngan kasut pak haji...ade miki mos secoet..hehe

    ReplyDelete
  16. abg aji ooo abg aji...
    dekat pasar malam memang murah kan!
    sy pun selalu beli barang kat pasar malam je...

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016