GOOGLE Adsense

Wednesday, June 12, 2013

Contest Baby Ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com


Hai.. Nama saya Afiq.. 1st time tau mama saya join contest ni..
Tapi kali ni dia nak teruja nak join contest aunty Safiyyah Osman, ala tokey muda yang berjaya tu.. eh dia ada anak dara kiut nama Adelia tau.. :) 




aunty-aunty semua,  jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1 barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com



 saya yang ceria nak tunjuk muka sendiri.. ceria tak? huhu..


 
Nama saya : Muhammad Razin Mikhaill @ Afiq
Mama : Nadzirah Khairuddin


contest ni banyak adiah tau..

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys
 
 
 
hadiah pilihan : Rocker Fishes Price newborn to todder(biru).
(saya tahu mama nak sangat untuk adik baby yang akan lahir lepas raya ni) 
mana tau rezeki adik baby kan.. abang long afiq doakan tau.. 



Jom reramai sertai Contest ni : SINI
tarikh tutup : 7.7.2013

8 comments:

  1. ceria sgt dh muka afiq tu ha! goodluck ciknaa. semoga ada rezeki baby.. =)

    ReplyDelete
  2. wahhhh mmg super ceria wajah Afiq... good luck...

    ReplyDelete
  3. GOOD LUCK CIKNA.....MMG CERIA GAMBAR NIE..

    ReplyDelete
  4. Afiq ceria btul tue...hehe.. Mana tau ada rezeki adik baby kan... (",)

    ReplyDelete
  5. all da best cik naa..moga bertuah yer...comel sgt muka abg long tu hehehe

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016