Wednesday, June 26, 2013

afiq & piano

ini bukan piano..
ini biola..
bukan biola.. bonggo!  ;))
( oke, ai memang peminat setia bujang lapok, sekian) 








afiq dah setahun 2 bulan 4 hari dah hari ni..
tapi masih ada lagi yang sudi kasi adiah befday kat si abang long ni..
syukur, mama memang kurang beli mainan pun..
tak kuasa mak! papa je rajin melayan.. huhu..
thanks umi QI.. dah simpan lame hadiah ni katanyer..
terharu sangat sebab sebelum mane pernah jumpe lagi, tapi umi QI dah siap belikan hadiah..
oh! indahnya dunia mommy blogger... (sila tampor lelaju) :P
1st time jumpe mase gathering GBSB ahad lepas .
balik tu rase macam kite pulak yang sambut befday afiq..
kemain dengan doorgift qaleef lagi, gift exchange gojes, tambah lagi hadiah afiq ni..
eh memang syok lah.. hehe.







piano ni afiq tak mo main pun mase memula dapat..
penat kott.. balik je terbongkang tidur sampai ke petang..
ciknaa jela ngetest.. ai masih ingat lagi zaman sekolah dulu..
ada join kelas muzik, lagu lenggang kangkung..
try main semula pakai piano afiq ni..
oh! sememangnya ingatan daku masih kuat! belum tua lagi yuolssss...kahkahkah~




memula je macam terer nau main..
ala-ala pemain muzik popesional gittew..
sudahnye......




tengok lah.. orang main pakai jari, dia main pakai montot!




nak oiii..
ni piano, bukan nye mangkuk tandas! ~ 
kahkahkah.. sabor jelah..

16 comments:

  1. hahhaha..terbaekkk lah afiq oiiii..mama, sila bertabah..hihihi

    ReplyDelete
  2. nanti kita buat kelas muzik eh afiq..fayel ada drum

    ReplyDelete
  3. hahahah..advance afiq oii...xpenah lg orang main piano pakai montot..hehehe....ni dah kategori hebat nie..hahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha..lawak la afiq ooiii..

    ReplyDelete
  5. Tgh bz edit report parlimen leh tersedakkk baca entry ciknaa...hahahahahah....montot afiq gak teror main! Cayalahhhh Aleena Naziera Saif....lepas nih kena tubuh team kugiran, afiq men piano, fayel men drummer, si Qi menyanyi boleh? hahahaha sumbang mambing larr jwb yer Qi oiii hahahaha mekasih ciknaa terharuuuu plak...berbulan simpan hadiah afiq, time gath gak ada jodoh jumpe kan... lepas nih main lah bonggo puas2 ye ciknaa hahahha

    ReplyDelete
  6. hoh, dah boleh buat band music tu, ajak fayel, dia drummer, nanti aunty train aish kasi pitching tinggi cam aunty, soh aish jd singer..wakakaka..idoklaaa

    ReplyDelete
  7. hehehe...bijak abang long ni..tak menahan dengan komen kak erin.amboi..jadi retis ye anak2 gojes ni..

    ReplyDelete
  8. main pki montot... alaalalala...

    ReplyDelete
  9. hihi..pandai sungguh abg long ni tau

    ReplyDelete
  10. hamboooii..montot jugak tempat yg besh kan afiq..haha

    ReplyDelete
  11. hehehe..budak panjang akai tu maknanya..

    ReplyDelete
  12. Heheh..mcm2 perangai die buat yer..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016