GOOGLE Adsense

Thursday, May 23, 2013

macam-macam afiq


1st time naik menan ni..
alah sebelah pasaraya OTK tu aje..
kebetulan semalam keluar pegi beli susu dia.. dan-dan je mate dia dok nengok menan ni..
papa dudukkan dia, masukkan duit syiling, benda tu bergerak.. tapi over sikit benda alah ni.
afiq ni kan kecik-kecik cili padi, dah jadi macam naik kuda je.. melambung-lambung.. muahahaha.. :)
lepas bape minit, automatik berhenti sendiri..



dah tu ciknaa suruh papa masukkan duit lagi..
konon nak bagi dia puas main sampai tertidur pun takpe..
sebab dia main sambil genyeh-genyeh mata.. mengantok dah tu sebenarnye..
gigih masuk duit syiling tapi menan ni tak jugak bergerak-gerak..
rupa nye dorang dah off kan suis menan ni.. pasaraya dah nak tutup!
afiq kemain marah.. papa nak bawak turun dia taknak.. siap mengamuk lagi.. huh! huh! kater dia..
mama dah mengekek suke..malas nak layan, gasak la 2 beranak ni..
ai masuk kereta dulu la.. xlarat nak usung susu dia yang berkilo-kilo tuh..



p/s: esok afiq dah nak balik kampung.. duduk dengan nenek baik-baik yer nak.. kejap je cuti sekolah. nenek cakap nak bagi afiq gemok-gemok sikit duduk kampung.. hihi.

17 comments:

  1. patutlah mcm kenal je background tuh..kedai kek king rupenya..hehekk..
    asyraf kan, kadang2 berani naik menan ni..kadang2 takut..tak paham betullah..

    ReplyDelete
  2. sama la..nenek SB pun suruh dok kg..dia nak jaga bg SB gemok sket..hahaha

    ReplyDelete
  3. kalau anak akak, kiteorang bawa gi main kat giant jer hehehe...
    free main lah byk mana pun tak per ;p

    ReplyDelete
  4. hahahha..kelakar la afiq nie...kalu daaliyaa takut naik benda alah nie..hahahha..

    ReplyDelete
  5. ha...bila dah start pandai mintak ni...harus tiap2 kali pergi pasaraya nampak je mintak ni...hehehe :) tapi hiburan untuk anak2 takde salahnye kan mama....:)

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaa afiq main kt OTK tuh ye...tau2 auntie selalu tgk mainan tuh kt luar...suka afiq happy...Umi Qi pun happy.... :)

    ReplyDelete
  7. same mcm aish, pandai mengamuk...amboiii betul, pantang dilarang, manjang ngamuknya

    ReplyDelete
  8. hehee.. boleh bayangkan cane Afiq marah 'huh,huh' tu. lain kali datang lagi main puas2 ye sayang

    ReplyDelete
  9. Ekekekeee comey jer Afiq marah yer... Xpuas main da suis kena off pulok

    ReplyDelete
  10. huh huh!haha!comel je la afiq ni

    ReplyDelete
  11. raisya pun suka main benda nii.. asal lalu jer mesti jerit nak naik.. macam pandai sangat, huhu...

    ReplyDelete
  12. alahai afiq sian papa tau..
    mama awl2 da lari dlu eh xkose nak layan~

    smla cam zura lau da jd sitausi tu genting sgt ai is angkt kaki cabut dlu xkose nak layan nti makin mnjdi..haihla budak2 skrg mmg advanced ke depan kita dlu pn xda merasa menan cmnie..Eh da ada ke menan cmni taon 80an dlu??xigtla tp asenya xda lg kot kn!!!

    ReplyDelete
  13. umie kdg g giant nk gak bg dhia main.. tp asben ckp.. jangan diajar... kang lps ni dh tau main habis la kite... hoho...

    ReplyDelete
  14. afiq soh je mama beli ceni sebijik boh kt umah...huhu

    ReplyDelete
  15. salam kenal. singgah sini terus follow. jom, kalu sudi ke teratak picisan saya pulak. maceh..

    ReplyDelete
  16. bhya ni ajar afiq main.. huhu.. sat gi, nmpk je terus ngamuk.. kuikuikui,,

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016