GOOGLE Adsense

Friday, April 12, 2013

Setahun kemudian

assalamualaikum.. salam penghulu hari..
cantik hari ni..hari jumaat bersamaan 1 JamadilAkhir 1434 Hijriah..
genap la setahun umur Muhammad Razin Mikhaill..
kebetulan dia lahir tengah malam, jadi tarikh dalam kelendar islam dah berubah kan?
alhamdulillah 1 JamadilAkhir senang nak ingat kalau nak compare dengan 22 April..


2jam lepas lahir.. welcome son :)


setiap bulan beza muka nya.. 



1st bergambo kt studio.. frame, tepek kt kepala katil makpak nye :)






setahun sudah kamu yer nak.. bape bulan lagi mama kasi adik.. jaga adik memolek la yep.. hihi..
alhamdulillah sepanjang membesarkan razin mikhaill @ afiq, takde masalah besar-besar sangat..anak tak sihat, keluar masuk wad tu lumrah la kan kan kan..  tunggu 22 april pulak..
befday tahun omputih.. :D


p/s: disebabkan ciknaa tak tau tarikh lahir sendiri ikut kelendar islam, ni jadi pengajaran untuk anak-anak.. semoga dirahmati dunia akhirat.

8 comments:

  1. ololollo..hepi sebeday afiqqq..
    dah mintak kete remote kt mama dah?

    ReplyDelete
  2. Bagus ciknaa...kalender islam adalah kalender yg perlu kita ikuti dan senantiasa di amalkan...x sangka afiq dah setahun...syukurrrrr alhamdulilah.....makin encem abg log afiq ye...moga senantiasa di rahmati, dilindungi dan diberkati Allah selalu....syukurrrrrrrr :)

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun Afiq,, mmg tetiap bln berubah muka dia

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Afiq.........sekejap je masa berlalu.tak lama lagi Afiq dapat adik....semoga jadi anak soleh dan abang yang penyayang ye...

    ReplyDelete
  5. Lahir-lahir dah montel tak terkata. Besar sikit makin hensem hihi..
    Tahu-tahu dah nak ada adik ye

    Sanah helwa Afiq.

    Nanti 22 April baru auntie ucap happy birthday pulak ye..

    ReplyDelete
  6. selamat ulangtahun pertama afiq~

    semoga jadi anak yang soleh,nti rajin2 tolong mama jg adik baby eh..~

    zura pn xthu ari lahir yaya lau taon islam semalam,thu pun sb cikna wat entry nie..[teruknya amma yaya nie] [sobsobsob]

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir afiq..kejap dah setahun ye..
    tak lama lagi masuk sekolah, habis sekolah kawen plak..
    haih cepatnyaa masa berlalu..

    ReplyDelete
  8. happy birthday abg long!

    rindu la nk jumpa awak lagi afiq...hehe

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016