Friday, April 26, 2013

jom minum petang

ini semua poyo!
haha.. entry ini ada cket meniru entry mommycha! 
serius jujur ai ni kan.. entry dia punye pasal la ciknaa terliur nengok air horlick instant dia tuh..
dengan itu terjadi la entry ini.. sekian..



kalau dah name nye mak buyung, lapor tu memang tak lari la dop?
walaupun dah telan sepinggan nasi kerabu pukul1 tadi, tetap jugak lapor lepas 2jam..
heih, tak gemok memang tak sah!
jangan la ini kali berat ciknaa menjangkau 100 kilo jemah oi..
jenuh nak berpantang esok-esok...


meh nengok stok kat 'dapur' office ciknaa nih..








now, ai sedang menikmati nescafe brown & creamy coffee..



oh nikmatnye la tengah hujan ni minum air panas berasap dalam opis..
maap ler kalau ada geng opis yang terbau kopi ciknaa yer.. kalo nak, meh mintak..
ai bagi free je.. [kalau tak malu laa]
bahahahaha.. 



p/s: korang suka minum pe kt ofis?

9 comments:

  1. waaaa,cik na,ayu cari kat fb xjumpa pun page cik na....

    ReplyDelete
  2. eh, comel nya jam kasut tu..hihi..
    suke komen yg luar dr entry..hahahaha..

    ReplyDelete
  3. dulu kerja tmpt lama ada pantry, mmg tiap pg ptg berasap je meja bau nescafe. skrg ofis ni takde pantri hatta pemanas air pun, jadi order sajork.. =(

    ReplyDelete
  4. Ciknaa..3 in 1 x elok tau..lagi2 ciknaa tengah peknen.banyak gula..sy dah lama sangat x minum 3 in 1.cakap ni sbb sayang kat ciknaa.jangan marah tau.

    ReplyDelete
  5. dulu masa keje office, kita suka bancuh nescafe 3 in 1 yang kaler merah tu tambah dengan 1 sudu coffeemate. kdg2 milo tambah 1 sudu coffeemate jugak. sedap!! creamy2 gitu :)

    ReplyDelete
  6. dulu mse keje... kul 10 cepat2 g buat air nescafe.... duk bwh aircond... bau nescafe merebak 1 ofis..hahahaha

    ReplyDelete
  7. Amboiii ciknaa...bau nescafe sampaikt opis ju taw...sodappp ye bauuu...mai secawan hahahha (mmg muka x malu nak mintak hehhe) ju suka minum air masak 4 liter sehari kt opis....alasan? mau kurusssssss uwaaaaaaa nanges hentam diri sendiri demukkkk :(

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016