Monday, April 8, 2013

gathering GBSB @ kidzzooona Aeon setiawangsa

panjang dop tajuk enrty nih? haha..amekau..
sesuai la dengan kemeriahan gathering semalam..


ciknaa sampai parking aeon tu dalam pukul 12 kot..
biasa la janji melayu kan.. janji kul11, 11.15 baru terhegeh-hegeh keluar rumah..
sila salahkan afiq, dia mentido kemain lame.. ngehngeh..
tapi sebenarnye makpak dia penat pagi tu cuci bilik air, buang & bakar sofa lama..
sempat yuolsss.. :)


sampai je jumpe zura & haliza dekat depan kidzooona tengah memangku anak memasing..
masuk dalam jumpe plak si wawa dengan leenda..  eh bukan ciknaa sampai dlu ke?
haha.. advance korang tau..then kak mimy, anez zamri, anis menyusul..
julia tak sempat nak jumpe, katenye ada hal nak balik cepat yer..takpe lain kali kite jumpe k..


first time ciknaa & afiq sampai kidzooona ni tau..



up: gojes papa in the house.. apsal laki aku tu? nangis sbb kene pulau ke? harharhar ;)
down: inilah dia barisan gojes blogger supermom & baby..cpmei sume kan?


 the gojes boy :))



anak-anak yang popular dalam blog mak-mak mereka :)



 sekitar gathering yang mantop..



+

gosip? sori yer.. gojes mommy suke cite pengalaman memasing.. best!



mak kak mimy yang superduper sporting melayan afiq. terbaikkk.. tak sedar time bila afiq dah dengan makcik :)



last sebelum pitam tengok gambar selambak.. sesi afiq dilayan oleh papa beliau..




gathering kali ni ciknaa antara yang balik awal sebab nak ambik adik kat pekeliling..
kalau tak boleh lame lagi dengan dorang.. rugi!
tapi yang syok sebab kali ni berjaya bawak papa afiq..
so masa ciknaa nak borak-borak lame sikit la.. hehe.
penat tapi berbaloi.. sampai umah je terus tido kami 3 beranak..hehe.
next: jumpe kat birthday party yaya yer.. insyaAllah dapat pegi sebab dekat.. masih boleh diusahakan :)  pssst: utk mommy zain, sofea & hannah drop komen kt sini plisss.. ciknaa puas cari blog kamu tak jumpe.. sori dear..





42 comments:

  1. baik pulak si afiq ngan tok mak fayel ....teringat tok dia eh...ciknaa pregnant berseri...mak akak ckp ciknaa lawa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa???
      dum! pengsan mak.. berbunga2 hati ku sampai ke malam ni kak mimy oiii..

      Delete
    2. ciknaa berseri lain macam la..lagi cantik dari tak pregnant...huhuhu...

      Delete
    3. yeke kak? ohmai.. kalo cenggini nak peknen sokmo la. baru lawo.. ngehngehngeh..

      Delete
  2. rentetan dr komen k.mimy..baby gegel kot ciknaa...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? kalo betul la anis, kamu la org pertama ckp baby kali ni gegel.. yeeay!!!

      Delete
  3. Besh besh..
    Nti kita wat lg yer..

    Ok next mehla jmp ms birthday yaya..lg rmi lg best leh bgmbr puas2

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..
      tak sabo nk pg befday yaya plak.. yaya nak adiah ape? hhihi

      Delete
    2. BABYGAP PYJAMAS RM23/PAIR
      http://nadiahazizan.blogspot.co.uk/2013/04/babygap-pyjamas-sangat-murah-uolsss.html

      Delete
  4. 1) rugi takde gambor depan kidzoona ni
    2) semalam lupe langsung nak ambil gambar para suami beramai ramai..
    3) org lain sebelah tangan je buat peace..mummy asyraf haloba sangat..
    4) gosip smbil pegang bakul..mampu??
    5) asyraf tu menangis jelah kejenya..
    6) makcik, mummy asyraf dgn mummy airell tak lawa ke..hahhaha..nahhh pang sedasssss..

    sekian, komen2 saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1) like!
      2) like!
      3) kahkahkah.. kelainan tuh, orang lain nak ado!
      4) makyong ni memang pelik skrg tangan nak menggentel je kejenye.. ngeh3 :P
      5) prektis suara tu.bleh jadi cam apis af :D
      6) makcik nmpk yg beso2 mcm belon hoiii.. bahahaa..
      7) ehh..komen paling banyak ni weh.. haha.

      Delete
    2. makcik aka tok mak fayel asik nampak cik naa je...gamaknya dia nak anak dia pun gitu heheh ada makna

      Delete
    3. ah sudah.. nk buat menantu ke makcik? haha..cis tetibe perasan sgt daku hari ni gara2 statement kak mimy & tok mak fayel tu.. eh kak, dia nak akak berisi jgak kot.. pastu nanti dia akan cakap akak lawo.. hihi.

      Delete
    4. no. 4..gosip sambil letak tgn kt bakul..kerlas ko senah..ngumpat apa la tu..gaya bsunguh2 je mak2 kt pic tu...itulah kalo mak2 dh bjumpa...pokpekpokpek...

      Delete
    5. anis ooii.. tak ingat dah ke time ni kite tengah intebiu kak mimy yang katenye sakit time scan ritu.. pergh! teringat2 cite dia..

      Delete
  5. waaaaa...ku jeles disini...sehari seblum ingt pasal gethering nie...tp syok tido punya pasal terus lupa, kul 11 lebih bru bgn anak, ayah n maknya skli akibat tido lewat mlm....uwaaaa...tel cikna knp tak angkat....???

    ReplyDelete
    Replies
    1. halamak.. ada call ke? no mane nurul? maxis ke celcom? takde plak rase naik no nurul.. bile????

      Delete
  6. Ciknaa...termimpi2 u hahhaha...nanti jumpe next gathering eh...ciknaa ingatkan tau kalo ada majlis hari jadi ke apa2 lah leh together msj2 eh...miss u and afiq dan mommy semua gojes tuh wpun tgk picture jek...uwaaaaaaaaaaaaaaaaa (tgh nanges dpn pc sambil lap air mata cinta hahhaha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mimpi mende ju? wah! mcm retis pulok sampai termimpi.. hihi. oke, next kite jumpe umah yaya tay.. eh takyah nangis lorr,ciknaa xnmpk pom.. kihkih..

      Delete
  7. ni ha mama hannah..haha..hannah duk buli semua orang jer ritu tau..poning mak nye ni..afiq nangis sebab hannah nak peluk dia..wahahhahahaa..cikna tak pasan kot..husben cikna ambik afiq dah nangis..tula akibatnye hannah takde kawan kat umah opah die..selalu main dengan atuk/opah jer..haha..
    comel sangat kamu afiq..selalu tgk dlm gambo jer..hihi
    seronok sangat jumpe mommies semua..sporting habis..best!!!!
    comel sangat ciknaa..berseri-seri pregnant..hihi.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut la ade tengok afiq nangis.papa dia cakap ada dorang budak ppuan pelok dia.. tetibe nangis.ape la abang afiq ni cengengeng sgt... sabo jela..

      sorang lg puji berseri-seri. kene open table la cenggini.. bahahaha :))

      Delete
  8. waaa...seronoknyer..ari tu baru g kidzooona..klu x mesti jumpe uols sume!

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa.. rugi la cenggitu. farhana ada join group gojes kt fb tak? sbb sume update gathering kt sane..

      Delete
    2. xde join la ciknaa..kita ni blog suke2 n xpemes pun..hihihi

      Delete
    3. alaa ciknaa pn org tak kenal pom..
      klu nak join nanti add ciknaa yer..
      aleena naziera saif. ciknaa add farhana kt group.

      Delete
  9. tak dapat join..sedih2.
    cik naa mmg lawoooo sangat tau suke tgok

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ umie sue..
      seri dr anak kot ni..
      orang sebenarnye sememeh je.. kihkihkih..

      Delete
  10. bestnya! nanti kalau ada buat gathering apa2 info la kat belog jugak.. nak join.. kita tak join fb gojes tu.. :/ fb pun ada buat main games plus stalker orang je.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyaaa.. lupe sgt nk update kt blog tau.
      sbb last minute baru decide jadi gathering ni.
      takpe, len kali ciknaa update kt blog yer.. ampun :)

      Delete
  11. kita tak pegi takpelah. pas beranak dah kurusss mcm Cik Ta baru nak join.....ahaksss :) cik ta tau...diulangi CIK TA! kihkihkih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh kite tak soka CikTa la mommy cha..
      veli de seksi maaa..ngeh3..

      Delete
  12. Wah...beshnyer tengok korang berkumpul ramai-ramai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok tau..
      lain kali join kitorang ehh..

      Delete
  13. Waahh..beshnye...nak join2 len x..sobsob.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ika..
      lupe nak text ika..
      ika bz ke skrg?

      Delete
    2. Skrg xbape bz sgt...hehe..
      Nak join balik group..wlpn lama x update blog..mood tara mari la cik naa..
      Dh bertukun dah blog ni..baca blog org je rajin..hehe...

      Delete
  14. 3 kali buat..3 kali tak dapat joint...!! ppfftt...lempang diri sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haishh.. jangan lempang! takut mak.. hihi.
      tula nak sgt jumpe aty & qaleef..bl la agaknye ek?

      Delete
  15. Replies
    1. ekin jarang join group gojes ke?
      sori la ciknaa pn silap gak sbb tak up kat blog..
      minggu lepas bz sgt dengan afiq demam bagai..

      Delete
  16. Assalamualaikum...hi Ciknaa... Ibu Sofiyya in da house...hehe.. Sori aritu Liza ngn Sofiyya kena blk awal sbb nk kejarkan mammypoko kt Midveli...neway nice to c all mommies aritu... =)

    ReplyDelete
  17. BABYGAP PYJAMAS RM23/PAIR
    http://nadiahazizan.blogspot.co.uk/2013/04/babygap-pyjamas-sangat-murah-uolsss.html

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016