GOOGLE Adsense

Thursday, March 21, 2013

afiq love mama


hai semua.. afiq nak tolong mama harini..kesian mama penat.afiq tolong mama update blog eh.. sebagai tanda mintak maaf sebab afiq berak pagi tadi time mama nak pegi keje.. thanks mama sebab bersihkan mom**t afiq walaupun dah lambat.. memuah! ;)



 taadaaaa... ni laa aksi feberet kite dua tiga hari ni..
1~ mula je dia naik atas sofa kecik tu duduk ala-ala orang datang meminang anak dara..lepas tu buat muka suci je.. kahkah.. tak sampai 5 saat,kite dah mula tunjuk bakat..
2~ 'tukar tempat la.. duduk sofa sebelah pulak..'
3~ 'tak best la main kat sofa ni.. gigit kasut la.. protes mama kurung saye dalam rumah..'
4~ 'kalau jadi cicakman orait gak ni.. melekat je kat dinding.. ngehngeh :)'



mama, jangan jerit2 eh.. afiq sengaja buat cenggini sebab nak perhatian mama & papa.. nanti afiq kene berdikari dah bila dah jadi banglom ye dop? paling afiq suke tidur berhimpit-himpit atas katil dengan mama & papa.. syyyhh, nak tau tak?afiq saje je tidur lasak-lasak..pastu amik space mama sikit-sikit..nanti mama akan himpit space papa.. sweet! afiq tau ni la mase nye nak bagi diorang tu tidur rapat macam pengantin baru balik.. hehehe.. bijak tak afiq?



pastu kan aunty semua, mama suke sangat bila disuruh cium, afiq cium, peluk mama sambil tepuk-tepuk bahu mama.. mama cakap afiq manje! mesti laaa.. afiq kan sayang mama.. kalau papa pulak, afiq suke bila papa tidurkan afiq dalam buai, buat susu malam-malam.. oh seronok upenye bila dah duduk sekali ni kan?



p/s: esok umur afiq dah 11 bulan.. mama tu asik risau je gigi kite tak tumbuh-tumbuh lagi.. kite pun pelik, gusi dah gatal.sampai gigit batu pun boleh, tapi dah gigi taknak keluar nak buat cane.. kan aunty kan?

10 comments:

  1. Hehehe..comel je dia..pandai plak monolog hehehe

    ReplyDelete
  2. ala...sweet nye abglong ni..pandai abglong update blog mama..hihihi..^_^

    ReplyDelete
  3. aqilah dah setahun gigi 2 batang jee..hhihi

    ReplyDelete
  4. tak lame lagi tumbuh la tu Afiq...:)

    ReplyDelete
  5. tak kisah la lambat tumbuh pun afiq..janji makin handsome ok la tu kan.hihih

    ReplyDelete
  6. aktif sguh budak afiq nih..dh bsr mkn encem negngok die...

    ReplyDelete
  7. wah pndinya abam long update blog~

    yeay arini abam afiq 11bulan kan..xpelh gg lmbt tmbuh lmbtla rosak kan..kan afiq kan!

    ReplyDelete
  8. semakin aktif yer..
    tak lama lagi darwisy pun sama la jugak..
    hihihi..

    tapi seronok tengok perkembangan ank..=)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016