GOOGLE Adsense

Friday, March 22, 2013

11 bulan bersamaan 30 hari lagi genap setahun






wah title entry berjela yuolss..
11 bulan dah muhammad razin mikhaill a.k.a afiq a.k.a abanglong :)
ya Allah, cepatnye mase pergi.. rase macam baru je bersalin..
tup-tup sebulan je lagi anak teruna tu nak setahun.. 
rindu time dia baby-baby dulu.. 'baik' je time tu.. :D
untuk ke 11 bulan takde ape sangat nak update..
dia macam tu jugak, takde perubahan..
aktif & bertambah sihat.. alhamdulillah..




birthday party?
ohooo.. langsung tak difikirkan lagi.. kemungkinan ciknaa takde la buat besar-besaran macam kawan-kawan afiq yang gojes tu..mak tak mampu yuolsss.. hehe.
ke ada sesape nak sponsor? ngehngehngeh..
insyaAllah kalau jadi, nenek dia akan sambut kat kampung..
buat majlis kesyukuran, de makan sikit-sikit untuk keluarga jadi la..
nanti afiq dah ada adik, kite buat serentak dengan adik dia eh.. baru meriah gitu :)




tahun ni raye afiq dah pandai jalan kot.. 
jadi hensem la sikit berbaju melayu bersongkok bagai.. 
pastu jalan terkedek-kedek dengan papa pegi mesjid..owos kiut!
baru teringat, baju raye tak prepare langsung sebab edd ciknaa kan raye ke 3..
so memang tak tempah baju raye la [selama ni tak tempah jugak]
beli baju ngandung jelah.. kalo beranak awal, takde baju raye, kain batik yang  ku sarung!
eh tetibe cite pasal makyong pulak.. OOT plak..
untuk ke sekian kalinya mama doakan yang baik-baik untuk afiq yer..
jadi hamba Allah yang taat pada agama,
semoga jadi anak yang soleh, dengar cakap mama papa, atuk nenek..
jadi abanglong yang sayangkan adik-adik nye [wuuuu macam ramai je adik nye nanti ;)]



p/s: korang rase afiq sesuai pakai baju melayu kaler ape? cer bagi idea sikit :)










7 comments:

  1. rmi kan baby april :)

    Ang long pki bj kaler orange la!cute :)

    ReplyDelete
  2. dah besar pun, err warna hijau pucuk pisang ..

    ReplyDelete
  3. selamat 11bulan abam afiq~

    lagi 30ari nak setaon..nti lau abam afiq datang umah yaya 21/4 lehla cutting cake skli..bezakan shri jer..
    abam long kulit cerah pkaila kaler striking cam orange ke purple ke..wehuu hensem yoo~

    ReplyDelete
  4. cerah budak ni...ape kale pn boleh...merah lagi menawan...:)

    ReplyDelete
  5. Afiq putih..pakai ape kaler pon cntik lg menyerlah...:-)

    ReplyDelete
  6. kaler oren terang...mesti comel sbb afiq kulit cerah...rayal blue pon cantik...

    ReplyDelete
  7. Salam kenal ye cik na dari umi Qaiser ilman....hhehe afiq dah 11 bulan ye....alhamdulilahhh besar dh dia putih melepak dia ye...rasa yer warna putih sesuai gan dia...baru machoooo hehhe

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016