Wednesday, January 23, 2013

9 bulan

  
bangun pagi terus terpacak depan pintu umah nengok ayam :)


hobi skrg : senyum sambil naikkan hidung :D


pipi saye yang gebu hanya beberapa minggu okeh..


kejadian semalam, kahak yg sangat banyak macam nak lelah.


demam berbalut kain basah sambil layan cite hisdustan yu ~ :)


akal terbaru : 9 bulan baru pandai pegang botol sendiri..


sorry ciknaa takde mood nak menaip entry hari ni.. razin dah masuk 6 hari demam.. hari-hari suhu dia akan cecah 39'c.. nak bawak balik pahang, cuba cari ustaz plak.. & thanks pada yang doakan ciknaa & 2nd baby.. Allah bless you.. :)

10 comments:

  1. Razin demam2 pun layan hindustan ye..get well soon abang long!

    ReplyDelete
  2. hisdustan mama dia punya lah tu..layan feeling kan..
    ciknaa, cer try tukar panggil nama razin tu pulak..panggil muhamad ke..errr..manelah tua kot2 nama tu tak serasi dgn razin ke..

    ohhhh kuno nya aku..hukhukhuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu cik na,mcm adik sy dulu.selalulah demam.org tua suh tukar nama panggilan.terus ok.nama tu berat sgt kat dia kot.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. sgt comel la Razin ni....cepat2 baik ye Razin...kesian mama awk...wlupn penat ngan adik baby tk pernah merungut...itulah pengorbanan mama yg Razin kena ingt tau....Razin kena jadi anak soleh...:)

    ~~acik doakan Razin cepat2 sembuh...Amin~~~

    ReplyDelete
  4. cian razin..cik naa..kuatkan semangat utk new bb yew

    ReplyDelete
  5. alahai ciknaa razin xsht lg ke?ciannya la~

    semalam da dpt jmp mama razin tp razin xdpt jmp lg,xpe nti razin da sht kta ngedate2 yer..(@__@)

    Ciknaa tu jg dri ngn bby..abam razin cpt sht yer syg..muahhxs

    ReplyDelete
  6. tinggi sangat tu suhu dia, cepat la sembuh yer sayang.

    ReplyDelete
  7. Salam, kurus untuk kelihatan cantik dan menawan..di samping itu kita harus menitik beratkn kulit dan lemak yang menggeleber bila penurunan berat badan berlaku...sila hubungi sy Ann 0192887744 jika berminat tips seterusnya..sy sedia membantu.tq

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016