GOOGLE Adsense

Friday, December 7, 2012

Warehouse Sale @ keramat AU



semalam last day kat keramat tu..
konon nye nak pegi balik keje, takde maknenye..tengahari dah cabuttt.. hehe.
gambar sekitar dewan tu memang takde sebab enpon ciknaa abis bateri..banyak lagi bajusemalam..orangpun tak bape nak ramai sangat..mebi sebab ujung bulan untuk orang kerajaan..
kalo keje private, sekarang baru dapat gaji kot..tapi sebab tak ramai yang tau..
kebetulan banner yg tampal kat depan AEON AU2 tu macam nampak tak nampak je..


 hasil borongan


harga setiap helai baju & seluar tu 8 ringgit je..semua saiz 12-18bulan..
kecuali baju yang takde seluar tu 6 ringgit..ada jugak baju sepasang 10 ringgit, tapi ciknaa tak beli.stokin dia dapat la 3ringgit sepasang. kebanyakan banyak baju gegel yu..
phewww..keciwa mak! oke jugak kang borong banyak, abis duwet.. pheww (-_-'')

   

 jenama disney okey..


 baju jual ni stok dari JJ sebab price tag dia masih ada..
kebanyakan baju harga asal dalam 29.90..turun kepada 8 ringgit, mane tak giler duduk situ.. haih..
  

baju kiriman mami airell


ni jela sempat ciknaa belikan untuk airell..
tak tau la anis suke ke tak.. semua untuk umur 1tahun.8ringgit jugak sehelai..
oke la tu anis, masih dalam bajet.. pandai tak ciknaa pilih? ngeeee :)



baju peberet untuk razin..



masalah jugak bila pilih baju kat situ..
sebabnya dia memang seperate kan baju & seluar..
dahtu tempat dia bukan dekat..
tak paham betul konsep nya..ciknaa ingat takde seluar..
cari-cari tibe-tibe jumpe.. ngam-ngan je sehelai jumpe..
dapat la 3pasang..



stokin 3 ringgit..


pakai stokin lagi razin kalo duduk ngan ciknaa..
ntah kenape suke plak tengok kaki dia putih gebu kalo bukak stokin.. kehkehkeh :)

21 comments:

  1. sampai bila ni...murah giler...harus terjah

    ReplyDelete
  2. kak mimi..dah tamat semalam..heheh..

    tak sempat nak pergi semalam..asben balik keje kemain lambat lagi semalam..sabo jek..ambik durian crepe dgn ciknaa pun dah lewat malam..sorry ek ciknaa..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe lorrr.. kesian plak kat leenda psl DC tu..

      Delete
  3. waaaa murah giler...knp sy tak thu pun nie....kalu tak boleh kirim kt cikna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tula, tau pun dah ujung2 nurul.. tgh ujung bulan plak tuu...

      Delete
  4. Syoknya cik naa borong baju. Kalolah kat kuantan ada warehouse sale, confirm-confirm hana pi terjah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu laa.. selalu kl je ek.. jeles kan? hoho.. ciknaa pn ade mse xdpt pg gak hana..

      Delete
  5. suka2..thanx mama razin....tantek! tp yg biru tu baju tido ke?huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2.. haa, yela kot.. taknak baju tido eh?

      Delete
  6. alo.. ada seluar ke? haha. kita dapat baju je semua. seluar pakai ngan pair lain la nampakyer. kena pandai pilih kan? syabas2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade mommy..kne cari betul2.. hihi.

      Delete
  7. murahnya cik na..banyak btol hasil borong...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah giler mommy.. nak juling tengok..tp dlm purse nipis plop..haha.

      Delete
  8. selamat perabihkan duit gaji untuk anak-anak. samalah kita ciknaa, bila gaji jer pikir eh anak takde tu, takde ni. padahal kita ni kasut dah haus, licin tapak dah tarak pon kita buat dek jer...anak diutamakan gitew!
    sapa tak sayang anak oii..
    kerna mikha nak buggy baru, mama terpaksa padamkan niat nak beli kasut primavera...sobs.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi la mommy cha..ciknaa dh lame tak sopink baju baru.asik ulang baju tu gak.. sedih woo. tp anak nye pasal, ku pakai jgak baju lusuh..kekeke

      Delete
  9. speechless mama naila.............
    **menutup blog dgn rase sedih teramat sbb tak dpt nak beli bju naila.....***

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa.. serba salah plak ciknaa.. sori wawa.

      Delete
  10. dh abis ke sale ni? ala ruginye.. dh la anak mmg fanatik sket ngan disney..

    ReplyDelete
  11. wahh..jelesss..hihi..kat terengganu xder warehouse sales!!! huwaaaaaaa

    ReplyDelete
  12. 8 rgt? kl saya pun saya serbu x pikir panjang... tp tu la.. boboi x byk choice..hehe

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016