GOOGLE Adsense

Monday, December 17, 2012

hobi baru




ini hobi baru razin mikhaill, permata hati, pengarang jantung ciknaa..
sekarang ni dia suka sangat buat macam tengah menikmati makan yang sedap2!
memula ingat dia makan something.. sampai bunyi pecap pecap mulut nye tu..
rupenyer dia rase air liur sendiri.. hahahaha..
geram sangat time dia buat perangai gini..
rase nak gigit je mulut tu tau..
sekarang makan memang kurang sangat..
nak abiskan 10sudu nasi je berpeluh gak la kite kejor dia dalam walker tu.. 



oh, razin dah balik KL oke..
semalam petang sampai.. masuk umah macam pelik je..
malam tadi mengamuk & nangis tersedu-sedu..
call nenek dia kat kampung, sah dia macam rindu nenek dia..
sib baik ada tudung nenek kat umah, bagi dia pegang, letak surah yassin kat sebelah..
terus lelap..tapi tiap kali sedar dia akan nangis macam sedih sangat..
bangun pagi tadi, mata dah sembab :(
memang macam ni ke perangai budak nak dapat adik?
sebab dia dengan ciknaa je camni..ngan orang lain oke jee...



p/s: sape dekat ngan dia sekarang, rambut sure kene tarik.. muka orang tu akan dicalarkan.. hahaha..

15 comments:

  1. airiell smalam pun sdr2 ngs tersedu2...xtaw r mimpi ngeri ke ape..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. malam tadi sume baby mimpi ngeri kot anis.. ngeh3..

      Delete
  2. boleh geng ngan raisya, peel sama tang buat mulut tu, tarik rambut org, cakar2 muka, hehe.. tapi comel kan =)

    ReplyDelete
  3. alolo comelnye Razin...
    geram acik tengok...
    tk salah baca kn??
    ragam nak dapat adik???
    huhu...tahniah ye CikNaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki.. betul mommy, mmg tepat! ngeee..
      dia mmg suke buat muke mintak geget! hehe.
      tQ MOMMY.. :)

      Delete
  4. sama macam ammar!! suka tarik rambut mummy dia..segenggam ha dia cabut...makin botak la rambut mummy dia...adoi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. botak ke mummy? cepat pegi beli shampoo bawang :)

      Delete
  5. dhia pun suke tarik rmbut jugakssss... lg klu pagi2.. umie blom bangun... sah kne tarik rambut ngn dhia.... sabor je laaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kira mase dah ni umie.. asal clear je dia buat projek laa..

      Delete
  6. dia tau akan ada adik kot. selalu camtu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke camtu? oh mangse buli la ciknaa ni..

      Delete
  7. ciknaa..aty lambat sangat bace update awak dah pegnan balik..tahniah yer ciknaa...alhamdulillah..walaupon aty tak bersedia lagi..tapi aty sangat teruje biler ade member2 lain pegnan balik...besh nyer....:)

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016