Monday, November 12, 2012

kesian die...




weekend razin hanya berada dirumah semate-mate..
kesian anak ciknaa nih..
petang2 biase ciknaa usung dia area depan umah tu je..
ada rejeki, dapat la die tengok ayam ngan kucing..
tapi sabtu ahad baru ni ujan..
dia macam memberontak cket..
boring kot duk umah..makan tido je..






"kire boleh la mama.. dapat jugak tengok depan umah.."ngeh3..
kesian anak mama ni..
takpe la, esok kite balik kampung oke..
suh la atok nenek, pakngah, pakcik, pak ude sume usung awak..
papa dah janji nak pusing kampung naik motor..
chaiyokkkk..mama nak ikuttttt..



p/s: last entry sempat update sebelum balik kampung.. :)

5 comments:

  1. kan..hujan2 ni terbatas skit la nk bawak anak keluar berjalan kan..kang kena hujan, lagi parah pulak..hhu..

    ReplyDelete
  2. anak cikNaa sama ler ngn bby kter..
    asek wat muka borriiing jer klu xdapat jln-jln..

    ReplyDelete
  3. Kes sy..sy plak buat muka boring kalau xdapat jenjalan.hehe..

    ReplyDelete
  4. cian razin..xpe,,razin anak yg bek...dok umah jg mama ye syg..hehe

    ReplyDelete
  5. Samelah ngan Aqil.Kalau terperap je kat rumah,kita yg kesian tengok anak tu kan.Diorang rasa happy je keluar outdoor, x kesah la walaupun kejap asalkan dapat keluar.

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016