GOOGLE Adsense

Thursday, November 15, 2012

dulu tak comeii..

sape?? razin tu la..
kurang bahase sikit maknye ni kan..
memang, kenyataan nye gitu la..
razin mase lahir, putih.. gebu la senang cite..
lepas tu makin hari makin gelap kulit die..
memang terus salahkan suami la..
siap cakap ngan die lagi, ni anak ikut kulit abang la  nih.. gelap tau..
memula je ikut kulit mama..
errr.. meh belek balik gambo lame razin ek..



umur nye 2jam.. tembam budak ni..



ni dalam pantang..tak bape comel kan? 



sebulan..




ada jugak mulut2 jahat tu cakap direct je time melawat razin kat umah..
emm.. macam orang tua la muke dia..
tak macam beby je.. oh~! maknye ni terase giler oke..
tapi mak ciknaa cakap, adik beradik ciknaa dulu kecik2 memang sume tak comeii..
tapi bila dah besar, ada rupe jugak la.. hoho..
tapi ape pun, ciknaa tetap sayang razin ni..
dia la satu2 anak yang buat ciknaa kenal erti ibu sebenar..
bile dikenang2 balik, razin ni pembuka rezeki.. syukur alhamdulillah..
sekarang bile pegi mane2, orang akan tegur..
ehh.. putih nye dia.. ikut mak die ni.. *** ciknaa tak putih oke.. krim muke je lebeh! ngeh3,,,
bukan nak puji anak sendiri, tapi ciknaa memang akui, razin memang putih...
hajat nenek nye dah pun kesampaian, nak cucu ikut kulit nye..
ape2 pun, mase peknen takde pikir & doa lain selain anak itu dilahirkan cukup sifat & sihat..
putih ke ensem ke tu bonus.. 






p/s: anak kan? comel ke tak comel ke tetap sayang sangat! itu la nilai kasih sayang ibu terhadap anak nye..

13 comments:

  1. cikNaa oiitt, tetap cumeeiii eh si Razin neh:)

    ReplyDelete
  2. comei ape razin nie...sweet gtu...btw, cikna, knp muka razin merah2 lepas bersalin tu...mesti kulit dia alah kan...??

    ReplyDelete
  3. Comeiiii je Razin. Encemm!! Debab nye dia masa baru lahir..

    Ena rasa baby masa lahir memang kulit cerah, pastu 1-3 bulan kulit diorang gelap sikit..pastu cerah balik :)

    ReplyDelete
  4. ciknaa, razin tu comei la. Aish masa baru lahir..kemain putih, lepas tu kena jaundice gelap gelita smpai 2 bulan, rin dgn hubby dah pasrah..hmmm gelap anak kite ni ikut atoknya (ayah asrul gelap tp asrul cerah sbb ikut mak dia, mak erin pun gelap sbb cmpur mamak, dlam adik beradik erin yg plg cerah sbb ikut ayah). tapi lps 2 bulan putih balik.

    ReplyDelete
  5. Comel la. Semua baby comel tau Cik Naa. Sayang Razin. ^_^

    ReplyDelete
  6. Uihhh anak sendiri mestila kita rasa comelkan. Tak kirala ape org lain nk kata

    ReplyDelete
  7. comei la razin sebab saif pun comei gak. kan kembar. haha..sama ar, saif masa dalam pantang kelam je kulitnya, terus kena cop anak papa 100%. haha..tapi la ni makin besar makin cerah even tak putih melepak cam mamanya.yang penting comel tu tetap ada.huhu..mama perasan.

    ReplyDelete
  8. razin comey! putih lg....baby cool ni...syg razin!

    ReplyDelete
  9. razin comel la cik naa...
    tp bby waktu dlm pantang sume gelap2 kan...

    ReplyDelete
  10. erk tak baiknya org yg ckp muka razin mcm org tua tu...kalau i pon sentap...huhu

    apa2 pon razin tetap hensen di mata aunty nana...hehe

    ReplyDelete
  11. comel je Razin...ape plak tk comelnye..ish..ish..precious gift from Allah..syukur Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  12. Salam..baby semua comel jer hehe apa2 pon semua dr Allah..kan?

    Www.adaa-inspiration.com

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016