GOOGLE Adsense

Thursday, November 29, 2012

7 bulan baru nak tukar saiz

***entry ini bukan berniat mengecikkan anak sendiri walopun anak ai memang kecik.. kehkeh ***

gambar curik kat google : blog mami asrap :)

eh, tarikh lahir razin la kat atas neh.. huhu..


7bulan dah anak bujang ciknaa si rajin.. eh, razin mikhaill..
baby lain berjaman dah tukar saiz M..
memang hajat nye nak tukar lepas abis stok pempes saiz S dia tu..
tapi nenek kat kampung lagi advance..
semalam call, tanye harga sebenar pet-pet ni..



time tu dia kat anakku.. M80 RM44 yuolss..
tengok-tengok RM32 je.. beli teruss..oh, mesti selesa je eh..
tak sabar mama nak balik tengok razin ngan pempes baru beliau esok..
kahkahkah.. itu pun nak cite ke? haruslah! 4hari dah tak jumpe ni..



 p/s: malam ni papa razin balik... ada macam pengantin baru idak.. anak kat kampung tak hengat ;)



11 comments:

  1. hehe..patut lah mcm kenal cadar tilam tu..hehe..
    pet pet ni ok..tapi lagi prefer huggies biru tu sbb pet pet mahal..huggies biru tu 80 keping= rm29.90 kt OTK..hehe..

    ReplyDelete
  2. Ciknaa..bagus srbenarnyer..sbb makin besar saiz..ngan harge yg same tapi makin kurang...gggrrr...skrg qaleef pakai saiz l tak silap aty ade 60 lebih jer dlm tu..sbln kene sediakan lbh kurang 2 pack stgh lbh kurang...

    ReplyDelete
  3. mikha pon saiz L, sama ngan qaleef gak. tapi momy cha suka sgt drypers lama tol kering nya pampers tu. petpet ni dulu okeh. tapi bila pakai drypers terus ku jatuh cinta...kihkihkih!

    ReplyDelete
  4. Sakina pun pakai pet2..tp saiz dh L sebab peha besoooo ikut mamanya..he3

    ReplyDelete
  5. bgs pe beli saiz kecik cikna, jimatttt....si daaliyaa tu 4 bulan dh tukar saiz L, huhuuh..dh la makin besar saiz mkin sikit kuantitinya....
    so maknenya skrg razin dh makin besar la tu...hihihihi..hepi duk dgn tuk terus tukar saiz M dh...hihihi...

    ReplyDelete
  6. Pampers ni makin besar saiz,makin mahal pulak.rissa dah pakai s dah.kalau drypers,dia guna m.sbb peha besar.hehe..

    ReplyDelete
  7. ayat last tu x menahan, ciknaa.. hahaha

    ReplyDelete
  8. as <3 leenda... sy ada 2 pek huggies kat rumah...nak ke? kasi murah2 jek sbb arissa tak ssuai. (iklan sat). hahaha.

    arissa pun pakai pet pet jugak...n still size m since she's 5th month kot..tak hengat dah...hehehehe...

    mak arissa pun nak jumpa ayah arissa esok setelah 12 hari tak jumpa. sedih! :( tapi ingat kat anak lagi lebih. hahaha

    ReplyDelete
  9. ciknaa, skrg tgh promosi kat tesco.. RM30.99..M80..

    ReplyDelete
  10. Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016