GOOGLE Adsense

Friday, November 9, 2012

Shah Alam : Gathering GBSB

mak kembali noks..
haih, macam meroyan tak hadap blog..
serius rindu bebenor ciknaa ngan blog2 sume..
tapi, boleh compare rindu blog ngan papa razin tak? cer jawab mane lagi rindu.. ekekeke.. ops!


dah seminggu tinggalkan blog, ciknaa blurr nak menaip..
kaku kejap jari jemari montoks ku ini..
entry ni sumbat gambar jela ek..
ada pun, di hujung-hujung jemaat, ade ke rajin nak bace entry panjang bejele?
tak la kot.. tau dah ramai nak bercuti panjang minggu depan..
[kate tadi jari kaku, panjang jugak la mukadimah entry ni haaa]



sesi meletakkan anak memasing :)



ciknaa ngan si bolat daaliyaa, si mate beso dhia, si ensem aish..

p/s: sori sesangat tak sempat nak bergambo ngan naila, airell & ammar..ampun beby!



oke, tukar2 anak yeah.. anis & daaliyaa. erin & razin. ciknaa & si bujang aqil :)



haa.. possing cun dari mommy erina & aksi cool mommy nurul dokong razin..




masing-masing sibuk bual sambil mamam2.. tapi erin je pandang camera ciknaa :)


 tokmaa & daaliyaa.. alalala manje ngan nenek die yer..


 kami melatarbelakangkan tasik shah alam, ganti tasik titiwangsa itu hari takdo..hihi.



jutaan tQ untuk ika a.k.a mommy ammar sebab sudi ajak ciknaa pegi eh.. sedia menumpangkan kami 2beranak nih.. btw, ada tak tertinggal bekas susu razin dlm kete? hee... kali ni nye gathering sangat best sbb makan2 dari air tangan sendiri oke.. me? air tangan makcik depan umah nyer karipap..hehe. sate? sangat sedap yer umie.. murah rezeki awak..susah2 je bawak mcm2 barang sume.. tauke kek, ai ingat kek pisang yu wahai erina.. hehe. tauke sandwich ~ erin, sedap yow.. ciknaa mmg suke mkn sandwich, tp beli tak sesedap buat..nakbuat? kim salam ler.. hoho. anis bawak pe eh.. oh keropok kan? kurang kolestrol ai yu! kekeke.. ika bawak spaggeti, tapi ciknaa tak sempat nak rase.. penuh dh perut ni..sorry yer.. nurul plak bawak nasi minyak.. uh! mmg lapor sangat, nasi dlu ciknaa capat.. wawa pulak bawak mende eh.. alamak aihh lupe plop..



seronok dapat jumpa uols sume.. kali ni papa razin tetap tak dapat join..next gathering plak la? nak buat mane ehh.. hihi.kali ni ai pakse dia join.. kesian anak nye tu orang lain pegi ngan papa memasing..aiyoh..

7 comments:

  1. bestnye
    nak jugak
    lepas nie kte wat kat KL lglah nak?

    ReplyDelete
  2. NAMPAK PEMALAS KAN..BAWA KOPOK JE...AHAKS! CIKNAA, ANIS BZ GILA VAVI NI...XNYEMPAT LG NAK HAPDET PASAL GHATERING..PASAL GHATERING KNA FOKUS NAIP..TGU LA MGU DEPAN...EH, TERUHUF BESAR..SEBAB SEBOK KEY IN DATA..MALAS DAH NAK DELET..BACA J LAH YE..HUHU

    ReplyDelete
  3. Best2! Memang terasa kejap je kan haritu..borak2..makan2. Nanti kita jumpa lagi. Seronok borak ngan CikNaa, peramah :) Razin pun kool je, baik budi betul.

    ReplyDelete
  4. ni kul berapa la agaknyer boleh habis berborak ni huhuhu..nampak mcm meriah ni!

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016