GOOGLE Adsense

Tuesday, October 9, 2012

weekend: bawak razin pegi melaka

teruja sangat 1st time datang melaka.. ;)


razin nak ikut zafirah pegi obersi :D


mama & razin 



menara tamingsari..

balik dari kenduri kat segamat, papa razin ajak singgah melaka.. ikutkan plan, ciknaa nak stay 1 malam kat sini, tapi ada aral melintang..so, singgah kejap la bawak razin kenal melaka.. belajar sejarah yer nak yer.. hehe. next, ciknaa cite 2nd time cukur jambul razin.. orang sekali je, dia 2 kali..orang ramai nenek katekan..


10 comments:

  1. wah wah wah..razin jalan2 melaka yer..cukur jambul lagi? maknenya botak lah skrg ekk..hehe..

    ReplyDelete
  2. hu huu melaka mmg best..dah lama dah pergi jln2 melaka

    ReplyDelete
  3. wah...next week saya pun nak bawa baby ammar ke melaka...mandi-manda di melaka wonderland...:)

    ReplyDelete
  4. amboi..jalan2 ye razin..syok la die..airiell ari mggu ritu ikut mumy die g opis jek..huhu

    ReplyDelete
  5. bestnyer ank dh besar leh pi jln2...xsabar nk tgu aqil besar pulak..
    ni da ag 24 hari bpantang..
    adehhh...bosan dh ni....

    ReplyDelete
  6. salam pekenalan .. waaaa best tengok baby ni cumil sangat .. tak sabar nak dokong anak sendiri ...

    bestnya bawak baby jalan2 (^_^)

    ReplyDelete
  7. razin jalan jalan amik angin luar yer..

    ReplyDelete
  8. last aty gi melaka mase sebelum bertunang...sekarang qaleef dah nak 6 bulan...lame giler rasenyer...selalu plan nak gi..tapi mesti tak jadi.

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016