Wednesday, October 10, 2012

update gathering gojes mommy & baby

tarikh :ahad 14/10/2012

lokasi: taman tasik titiwangsa

masa :5 pm

tema: tak kisah la baju kaler ape pun.. colourful lg cun :)

potluck: bagi yg nak bawak pape, dialu-alukan.. kalau yg tak berkesempatan takpe, takde 
 paksaan.



bende ni ciknaa dh update kat group gojes mommy. tapi kalau ada blogger yg belum join group tu ciknaa invite yu ols kat sini ea.. kalau free jom la join, jumpe ramai-ramai. tQ..



p/s: ciknaa pegi dengan razin je.. hopefully tak meragam la budak tu dalam carseat otw ke titiwangsa tu yer.. syyhh, ada yg nak tumpangkan ciknaa tak?hoho :D



12 comments:

  1. cik naa...aty tak dapat pergi tarikh tu.mertua datang dari jauh..:(

    ReplyDelete
  2. nak join jugak boleh x?
    ekin xleh bkak fb kat opis
    tue yg x join lg group tue....

    ReplyDelete
  3. insyallah anis gi..best2.
    aty: ala baru nk jumpa qaleef..bw la mak mtua jenjalang kat titiwangsa..hehe..
    ekin : meh join..nk jmpa izzara...

    ReplyDelete
  4. aty: alaa... tak dpt jumpe qaleef.

    ekin: jom! ketemu si izzara =)

    anis: yeay! airell nk jumpe ciknaa eh? hehe.

    ReplyDelete
  5. bestnye..izwa tak tau pun pasal ini.. nak join boleh.. dekat FB ape linknye... sukanye...

    ReplyDelete
  6. bestnya, apa link FB, nak join jugak =) tp ahad nie tak boleh ikut la, ada family day opis ayah raisya =(

    ReplyDelete
  7. izwahasnan, nurulhuda: group tu secret group.. add ciknaa dlu la k. aleena naziera saif =)

    ReplyDelete
  8. CikNaa..huuu..Ena tak dapat join. Balik Shah Alam haritu.Huhuhu. InsyaAllah yang dekat Shah Alam nanti Ena join k. Harap masatu takde pape hal la :)

    ReplyDelete
  9. sy duk jauh bebenor...sy tgu cik naa update je la nnti...


    syoknye lah...haihh...

    ReplyDelete
  10. alahai hrp sgt dpt join,sb suami mgkn kna outstation time tue..huhu
    lau ada sape yg nak tumpangkan ok gak..(@__@)

    ReplyDelete
  11. ena: alahai..sorang lg tak dpt join.takpe lain kalo oke..

    kurekure: oke mommy.. hehe.

    mamayaya: eh, mommy duduk mane eh? boleh je nk tumpang ciknaa :)

    ReplyDelete
  12. suka baca pasal gatheering ni...boleh ke nak join group??? :)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016