Wednesday, October 31, 2012

ulat buku

razin oo razin..
pagi tadi suhu dia normal dah..
bangun awal poo poo.. siap angkat kaki lagi nak bagi laluan kot.. bahahaha :)
comel sesangat, nak rakam video dia cenggitu tapi gelap samar-samar lampu tidur, tak nampak hape..


siap bersihkan, tukar diapers dia sume ciknaa sumbat dalam walker..
nak siapkan solid food dia kat dapur..
lepas tu perasan dia senyap je dalam bilik..
ciknaa pegi skodeng tengok.. 



see ~ macam faham je kan ape dia baca tu =)


ciknaa panggil2 dia.. takde respon langsung.. 


tak bergerak! serius ingat dia tengah beyak.. tapi baru je lepas membuang kan..


close up cket..tengok pe dia bace.. hihi. BOOK OF CIRCUS =)



buku ni ciknaa dapat dari boss.. ermm, 2nd boss.. [dia skodeng gak blog ciknaa]
thanks cik faizah.. buku ni buat anak saye ralit.. hehe. =)
dah maknye keje kat lebri, mase mengandung sure la hadap buku sampai muntah! mengandung dengan muntah takdapat dipisahkan :D





p/s: ehem-ehem..demam kali ni nak pandai membaca agaknye.. ngeeeee :)

5 comments:

  1. fokus betul bila membaca..hihihi

    ReplyDelete
  2. zara : alalalaa.....pandainye abg razin nie...(^_^)

    ReplyDelete
  3. Ala2 bangga umie sue tgok razin

    ReplyDelete
  4. hahaha da bigla razin nie~
    bila tgok ragam ank mcm2 skrg ase best jer kn..
    nti razin leh bc book ngn yaya yer~
    tp razin xleh ajk yaya g lebary,yaya kuat jerit..~huhu

    ReplyDelete
  5. pandainya razin pegang buku...dia tak gigit ke buku tu? baby ammar suka masukkan buku dalam mulut..memang tak bley bagi buku langsung...huhu

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016