GOOGLE Adsense

Monday, October 22, 2012

sesi suai kenal diri sendiri





weekend razin =)



belajar dari kakak aqilah la ni..
razin nak jugak kenal diri sendiri.. huhu.
weekend yang memang takde ape nak buat kat rumah..
2beranak ni berguling-guling je main same-same..
kesian kamu wahai anak.. papa jauh..



eh.. sape ni.. kenapa dia tenung saye? 




oh! mama pun ada la kat dalam ni laa..


blurr lagi ni.. 


hm.. mama, dia ensem macam saye jugak meh? hihi..

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
fedap arr mama.. kenape dia ikut je razin..



p/s: little boy ciknaa memang suke tengok cermin..kalau bawak dia p dekat cermin, awal-awal dia akan menyengeh dulu.. pastu ketawa sorang-sorang.. [bajet comel r konon nye]

9 comments:

  1. kan..diorang kalau dapat bercermin, kemain suker lagi tuh..tapi kan, moyang asyraf marah betul klu nmpak situasi mcm tu..tak elok katenya..aduhaiii..

    ReplyDelete
  2. hehe..rindu razin..dh pandai men ngn cermin ek...

    ReplyDelete
  3. samala macam yaya~
    lau dapat tengok cermin,tenung lama cikit pastu senyum sdri..~

    agaknya baru peraasn yang dia lam cermin tue,pastu agaknya lam ati kata "cute jugak rupanya sy nie"hihi..

    ReplyDelete
  4. hehhe..razin mmg hensem n comei tau...klu org tua mmg tak bg baby tgok cermin..tp kite ikut cara sains kan..budak2 boleh belajr knl dr sendiri

    ReplyDelete
  5. farish pn suka cermin...pantang tengok muka sendiri, mesti ketawa kuat giler...ntah apa yg lucu pon xtau...hehe

    ReplyDelete
  6. Org tua x bagi kan?apa2 jela.bkn memudaratkan pun.hehe..

    ReplyDelete
  7. terpegun tengok muka sendiri hehehe..itu razin la

    ReplyDelete
  8. hehehehe..comeynye Razin. Pandai fedap2 lagi...comey sangat!

    ReplyDelete
  9. heheh..gitew lah budak bujang sorang nih...:) qaleef pon kalau tengok cermin sengeh2 syiok sendiri...huhu

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016