Thursday, November 1, 2012

Razin 1st studio shoot

embekkkkkkk...!!




mengejar mase untuk shoot part meniarap ni..
nak jugak gambar studio macam mama & papa nye kecik-kecik dulu.. eheh.
nanti dah merangkak, agak susah kot nak mengawal si razin ni..
dia lasak yang amat..


ini pun ambik time dia mengantuk..
tak berape nak senyum sangat..
mate pun tak pandang camera..
sibuk dok tengok mama & papa agak dia kat belakang cameraman tu.. haihh..adik-adik..


kalau ade pun gambar pandang camera, dia buat ketap bibir tu.. geram oke.
dalam banyak-banyak pilih yang ni je..
ada lagi 1 pakej untuk gambar baby 130 ++
best tengok sebab ada macam-macam mimik muka..
tapi yang tu tunggu dia dah pandai duduk. baru boleh..


baju kambing ni sewa 10 hengget sekali shoot.
pakej shoot + sekeping 8R + CD = RM30 [oke la kot.. ]
ada banyak lagi baju comel tau..rabbit, rimau, etc..
ciknaa pilih kambing biri-biri ni.. nampak suci je..keh3..
eh lupe, ciknaa ambik gambor razin ni kat kampung aje.. murah kot.. [nak yang murah saje]



p/s: bila eh nak shoot lagi mcm peknen dulu.. kali ni family shoot plak.. jom simpan singgit sehari kumpul dana untuk itu projek :D

23 comments:

  1. Aaaaaa..comeynyeeee Razin!!! Tetiba teringat cite upin ipin yg biri2 tu. Hehehehe..

    Murah la CikNaa RM30 je. Kat sini mesti tak dapat price gitu.

    ReplyDelete
  2. erina: haah kan ena, budak umah sewa ciknaa pn ckp cam cite upin ipin tu..hihi. murah eh.. oh berbaloi2 balik kg :)

    ReplyDelete
  3. ekin: bahaha.. meh balik kg ciknaa amik gambor.. kt jerantut, phg :D

    ReplyDelete
  4. alolo cutenya razin~

    pstt cikna ktner nie?teringin gak nak wat tuk yaya..~

    ReplyDelete
  5. biri biri bunyi embekkkkkkk ke ciknaa?
    hehe..saya tak tau ni..tak penah dengor biri2 mengembek..hehe..

    oh, razin ..so comellll lah kamu..
    kalau kt KL ni rasenya sewa baju tu je dah puluh2 kot..aduhaiiii..jom2 menabung sari singgit..hehhe..

    ReplyDelete
  6. mamayaya: ambik gmbr studio kt kg je mommy,balik raye mgu lepas..

    leenda: bahaha.. ciknaa pn tak tau.tp kalo kambing, gitu la kekdah bunyik bunyian nye ye dop? hehe.


    yeke puluh2? wah, tak tau la kn mahal gitu.. hihi. ckp je, simpan je pastu time kering koreng balik duit singgit tu :P

    ReplyDelete
  7. Alolo come nye razin gitu... Letak la jgk gmbr mama papa kt studio mase kecik2 dulu..hehe

    ReplyDelete
  8. liyana: euw.. malu la :) cekci cangat..

    ReplyDelete
  9. ritu ade bli voucher kat groupon sampai ke sudah tak redeem voucher utk photoshot! cis baung duit ku saja membeli. dah tu guano nak pegi photoshot..asik fefening lalats jew...kuang2x

    ReplyDelete
  10. mommy cha: siap beli tu, ciknaa booking sesaje je kt groupon tu.. hehe. fening dpt rejeki tu mommy..

    ReplyDelete
  11. cantiknya... singgah sini juga. Kena anta pic razin masuk mana2 contest sure menang..

    ReplyDelete
  12. wawa: eh tak terpikir pulop.. kne anto masuk majalah pa & ma nih..

    ReplyDelete
  13. comeiiinyer kambing bebiri neh..hihi
    rajin cikNa gie photoshot yea..^^_

    ReplyDelete
  14. comel giler..!!!! memang nampak sangat suci putih gebus...:)

    ReplyDelete
  15. myraqhairel: tq :)

    luna: ngeeee.. bebiri jantung hati ciknaa neh! aa. kt kedai gambar sajork.

    4feet8: tq :)

    Aty: tme kasih.. haha, kan? mcm bebiri kene clorox! =)

    ReplyDelete
  16. Comelnya Razin!! Hana pun nak buat studio photoshoot gak tp ayah dia busy memanjang, belum sempat lg, plus Naurah tak boleh meniarap lagi. So, tunggu jelah waktu yg sesuai. hehe

    ReplyDelete
  17. chezaza: bebiri kan.. hehe. tQ!

    hana: haaa..good mommy. tunggu dia dh menirap,senang keje.lg bagus tggu dia mood baik cket..cam razin pg time ngntok..

    ReplyDelete
  18. comeynye razinn!suci mulus gitu!

    ReplyDelete
  19. tomei neeee....nak bawa baby ammar gi photoshoot gak la...:)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016