GOOGLE Adsense

Monday, October 15, 2012

gathering : festival city




planning asal kat titiwangsa,
paling awal yang sampai kat sane ciknaa, then leenda mommy asyraf..
tak lame lepas tu ros anis mommy si bambam airell..
baru je nak kumpul-kumpul, cuaca macam tak ok jer..
so, tempat bertukar.. leenda bagi idea pegi festival city..
on the wat nak keluar dari tasik titiwangsa tu wawa mommy annaila pulak sampai..



 razin dalam disogokkan dengan segala toy.. motip : nak suruh dia ralit...



first time outing 2 beranak tanpa papa razin..
serius, risau sangat takut dia meragam kat dalam kereta..
masuk je dalam kereta, ciknaa dah pesan awal-awal kat dia..
razin sayang, kite nak jumpa kawan-kawan ni.. takmo nangis taw.. duduk baik-baik je.
mama nak drive jauh ni.. hehe. ***baik punya pujuk***



ohh..verangan dapat anak dara cun comell cam naila ni.. geram!


razin & aunty Leenda..


aunty Mimy Hamid yang sakit mate.. kesian die.. 



bambam airell..ketak2 punye body.. gerrrrr.. 



fayel & asyraf..kembar kan dorang.. ish3.. same sijibik! hero 2 orang ni dah besar..tu pasal tak takmo tido..




ni geng adik-adik.. lena memasing, boleh la mak pak makan dengan tenang =)



we ols together-gether..



fayel isi tangki dulu yer.. asyraf temankan :)



ciknaa hepi giler dapat jumpe korang..serius, 1st time jumpe macam bertahun-tahun kenal.. betullah orang cakap, blogger ni memang jenis yang ramah.. ai agree yu! kak mimy : sangat mesra.. banyak pengalaman dia.. syok dengar dia soksek =) fayel hensem! selame ni dok tengok je dia time peknen dulu.. anis pun same.. ciknaa memang cam sangat muke dia tau.. dari jauh dah kenal.. airell: sangat mengagumkan.. bagi susu mende la mommy dia.. phewww..!! semangat..

Leenda: macam malu-malu cket.. hehe. tapi oke jugak, btw, asben leenda sangat ramah :D [tetibe] asyraf: suke sangat dengar dia panggil AYAH.. bijak weh budak ni.. Wawa.. mommy sorang ni ciknaa rase macam anak dara lagi yuols.. ada petua tak? nak jugakkkk.. annaila: cekci gurl.. comeii cam mak die jugak.. 



btw, seronok jumpe korang.. even, ciknaa sorang je pegi tanpa suami, syukur sebab semalam razin tak meragam.. next gathering kat shah alam.. ada rezeki ciknaa join.. =)


11 comments:

  1. haha..asben saya mmg ramah..elok lah tu..saya malu2 miowww dia peramah..barulah kena..hehe..

    ReplyDelete
  2. besttttttttt...sorry eh kalau akak banyak cakap...mmg kepoh sikit selamba je hiksss..

    ReplyDelete
  3. kan! asyraf dan fayel sejibik sejibam same muke! haha.

    kak mimi dan anis mmg sgt peramah. tp semalam asek lupe je nak tnye anis tu sekolah mane dlu. kot la mmg asal bangi sbb muka die familiar. hihi. :p

    gathering shah alam, insyaAllah join klu tkde hal time tu.

    ReplyDelete
  4. wahhh..seronoknyee..aqilah ptg je demam..kn pi klinik..lgpun su n hasben tak tau jln pi sane..hihi..gps pun xde

    ReplyDelete
  5. sonok sgt2 smalam..seyes sgt bes wpun xramai join..suma sgt ramah...bes borak2 ngn korg...
    k.mimy: byk pngalaman die share..suka!
    cikna : sgt salute ngn ciknaa bdua sj ngn razin dtg jauh2..razin sgt baekkk.. :) tp xd pun pic dukung razin..sobsob sedey..huhu...
    leenda : nmpk malu2, tp asben die ramah....sama dgn asyraf ramah sgt..AYAH! HEHE
    wawa : mcm anak dara u! anis sek kt penang dr kecik..cuma smbg study kt kuis, bangi dok la kl sampai skg...

    ReplyDelete
  6. weee... seronot2.. pasni jmpe kt shah alam... ape plk citenye.. :)

    ReplyDelete
  7. owh...!!! sangat jeles...!!!
    uwaaaaaaa.....:-(

    ReplyDelete
  8. cedeynya xdpt join..~
    tetba lak mil dtg kl secara terjah pastu ajk reunion kt umah adik badik mil kt banting..
    nti wat lg pasni tau,yg kt s.alam tue xthu jln~huhu

    ReplyDelete
  9. owh another blogger mummy group :-). me joined 2010 babies punyer. now ktowang masing2 dh slow down coz bz menambah anak hahahaha. gud luck uolls!!

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016