GOOGLE Adsense

Wednesday, October 24, 2012

briefing nursery razin

[entry yang penuh dengan gambar] 


off day semalam.. kebetulan papa razin ada balik.
jom ler kite 3beranak pegi school..
anak tak tau hape.. mak nye yang hover.. :)
eksaited yu..


 papa & razin.. 



mural dalam nursery ni. kalau laa bilik razin cenggini.. pheww!



ni bilik razin..- violet -


masa briefing ni baby yang baru masuk dah diberi bilik masing-masing..
tapi yang bagus nye, bila ciknaa masuk je bilik ni teacher dia dah boleh cam tau..
'ni razin  mikhaill kan?' wah.. hebat kan management dia..
terkulat-kulat ciknaa jawab..
err..haah! [dalam hati nak tanye ada tampal nama ke kat dahi razin tu] hehe.
time ni baby ada 7 orang je.. lagi 3 tak hantar.. 2 orang teacher.
sume tidur.. pelik jugak memula tengok cara dia tidurkan..
yang 3 orang lagi tu tak biasa lagi tidur bawah.. so parent dia bawakkan jogger & car seat tu..
tapi razin berbuai... oh! jangan la dia mengamuk taknak tidur bila masuk sini minggu depan..
 so far teacher dia baik-baik & ramah.. 


untuk baby yang dah masuk 6 bulan, dah disediakan makanan..
bubur nasi la biasa nya.. 
puas hati sebab nursery ni memenuhi citarasa ciknaa kot..
dah tanye, diorang tak bubuh garam dalam makanan baby bawah 2tahun..
good! :D



 comel tau alya ni.. anak mommy betul dia.. =)

kiut je mommy aini.. me? muka mcm sakit jer..haha.



toilet for kids! serius comel giler..


even mangkuk tandas pun kecik je.. hihi.






lastly :

papa, mama & razin..

papa & mama bukan parent yang terbaik..tapi InsyaAllah kami akan buat yang terbaik untuk Muhammad Razin Mikhaill.. duduk baik-baik kat sini k.. love my hero :)


6 comments:

  1. baju razin cantekk..besnya razin dh msk nursery..byk kawan2..dok bek2 ek razin syg kt nursery tu...

    ReplyDelete
  2. halahaiiiiii..bestnya ade UIA ade nursery kan..bilalah utar nak ade nursery pulak ni..
    razin, dok school baik2 yer..klu ade yg buli, ckp dgn asyraf ekk..hehe..

    ReplyDelete
  3. kelas laaa nursery dia..TM nya lain...kalau macam ni senang hati keje

    ReplyDelete
  4. mesti razin sronok ramai kawan kat nursery hihi..hati mama razin pun senang, dekat ngan razin hihi..

    pasal tido cikna don wori, mesti razin bole tido bawah punya..mcm baby saya duk pengasuh berbuai, skarang duk taska, oke je tido bawah..

    ReplyDelete
  5. Alhamdullillah tpt nyer cantik n nampak teratur jek...
    best plak tgk..^_^

    ReplyDelete
  6. waaahhh..beshnyer nursery nih....!!! untung ciknaa ngan razin..alhamdulillah...senang hati nak hantar kat sini kan..:)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016