GOOGLE Adsense

Monday, October 22, 2012

6 month olredy





Muhammad Razin Mikhaill dah 6 bulan.. 
alhamdulillah syukur, membesar dgn baik..
walaupun tak sebesar mane, tapi sangat aktif bagi ciknaa..
kalo tak, takde la sampai jatuh katil ko.. hehe.
rase macam semalam je melahirkan hero sorang ni..
rase sakit ngilu epi masih terasa lagi kot..


6bulan, razin dah :

  • tahu nama dia.. bila panggil nama penuh, dia akan toleh.. [lagi pulak papa dia panggil, laju je pandang]
  • masih lagi belum pandai meniarap merangkak.. tau meniarap, bergolek..
  • dalam walker, dah laju bawak diri sendiri..
  • sangat suke tengok iklan.. katun? semestinya yang ciknaa suke tengok mse peknen ke dia [UPIN IPIN & BOBOIBOY]
  • pandai cakap-cakap.. bahasa biasa dia TATATATATA...
  • masih menyusu 4oz.. tapi kerap 2jam sekali.
  • makan..-ni lame dah pun.. naik jemu dah pun makan bubur nasi..ayoyo.


p/s: jumaat ni bawak dia check up kat KK.. asal nak g klinik je badan dia mesti tak sihat..pagi tadi dah mula demam. mebi rindu sangat kat papa dah masuk minggu ke3 tak jumpa.. papa balik petang ni. hope tak demam lame-lame.

8 comments:

  1. hepi 6 month young razin..:)
    jom jumpe lagi nak..hehe..

    ReplyDelete
  2. jom.. kalo asyraf tak demam, mlm ni pn voley! papa razin dh balik..hehe.

    ReplyDelete
  3. hai geng farish...perkembangan anak kita lebih kurang je...hehe

    ReplyDelete
  4. hepy 6month razin..comeynya duduk dlm bakul hihi..

    ReplyDelete
  5. wahh..razin da 6 bulan.cam big boy je dok dalam bakul tu.huhu..

    ReplyDelete
  6. hepi 6 bulan razin.dia mmg aktif..cepat berjalan ni..

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016